Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maxim Mishchenko

Новий гравець
22 Гру 2024
10
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 22351
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 22351
  3. Ваш нікнейм: Maxim Mishchenko
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1120
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): maxim3344
  6. Суть скарги: DM в місті без прични
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/Av3EwuhqJ2E
  8. Дата та таймкод порушення 22:02 09.08.2025

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
бувкально показуешь як ви починаете стриляти по моей машине коли я до вас поезжаю і твій кент знімае мені все хп я в вас не хотів не стріляти не дбшети але так як ти решил дуже потужненько мене затулити я вийшов і наказал

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
то шо вийшов чел с моей групіровки це не означае шо я хотів вас дбшети і якшо я добре помню ви самі почали давати провокаціі в нашу сторону тому вій вийшов отката як ви вбиваете мого друга не найдется в тебе случайно

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
"DM в місті без прични" це буквально обман видно як чел поченае стріляти по моей машине так шо я хз ))

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
так с того що я поняв на відео ви ще і перші почали нас вбивати якшо честно я не помню цю ситуацію але на відео видно як твік кент вбивае спочатку просто мого тіпа а потім стріляе нам по машині

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
кстате откат не повний потім ви писали в чат IC коли були мертві

Maxim Mishchenko

Новий гравець
22 Гру 2024
10
кстате откат не повний потім ви писали в чат IC коли були мертві
Заміть що ти весь час писав про якусь людину а не про мене. А як що думаеш що щось зробили з тобою не так то залий жалобу і дивись правий ти або ні

Останнє редагування:

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
1 жалоба вирізана так як тобі треба і вона не повна це заборонено 2 ви почали стріляти по мені без причини хто тут ще дмить

Maxim Mishchenko

Новий гравець
22 Гру 2024
10
1 жалоба вирізана так як тобі треба і вона не повна це заборонено 2 ви почали стріляти по мені без причини хто тут ще дмить
Стандартно в настройках відката стоїть 1 хв. Тому з моменту стрільби по мені я записав відкат. І ще раз повторюю що стреляв не я. Тому пиши притензії з відкатом до того хто почав дмити тебе.

Cursed Mogged

Козак
27 Лип 2025
76
ти стріляв по моему кенту я іза цього тебе вбив так шо не траба тут

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,250
Вітаю шановний гравець.
Незрозуміло чому ваш напарник відкрив вогонь по авто.
Це провокація.
Скаргу закрито.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі