Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №3245 Провокація , навмисний ДМ + оск #23146

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Chloe Martinez

Козак
5 Гру 2024
34
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #23146
  3. Ваш нікнейм: -
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1085
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):-
  6. Суть скарги: їхали по трасі в сторону палетки, вирішили зробити зупинку і підїхали до нас якісь рижики (гриби) та почали казати якийсь абсурд відповідний їм по розуму та після чого один з них дістав зброю в авто та пробив нам колесо і продовжив стріляти по авто, ну і для самозахисту водій авто де перебувала я зупинився щоб дати відповідь на цей вогонь без причини . Після того як мій друг впав я підійшла до нього щоб забрати його зброю без мотиву стріляти , а просто для збереження її , в цей момент мене вбила та сама людина. Коли ми знаходились в ноці він ще раз переїхав нас та почав оскати .
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/Nb4ftFXYoxA
  8. Дата та таймкод порушення: 0:22

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю шановний гравець.
#23146 отримує 60 хвилин деморгану та бан на 5днів за образи.​
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин .​
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30.​
Гарного вечора та приємної гри​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі