- 9 Кві 2025
- 9
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #14247 #896 #14405 #14365
- Ваш нікнейм: Mikhail Baha
- Ваш статичний (незмінний) ID: #15829
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord): 448013
- Суть скарги: Коли ми під'їхали до точки вигрузки товару людина вже була впритик нашої машини.
Що не дозволяється правилом:
2.2. Очікувати автомобіль Інкасаторів біля місця завантаження або розвантаження. | Demorgan 60 хвилин.
1.10. Кожне пограбування має бути з повним відіграванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN.
Коли ми помітили транспорт в якому знаходилась 1-на персона ми почали покидати зону так як була підозра що зараз будуть і інші їх союзники. Що і трапилось в часі покидання территорії.
Але на мою субьективну думку я зробив це по правилам. Бо також "крайм" організація не відіграла всю ситуацію та почала використовувати "ДМ та ДБ".
Я признаю що моя думка можливо була не вірна стосовно цього пограбування, та готовий понести покарання за:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів.
Далі є такі порушення як видно на відео доказі:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 30-90 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини.
1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), в червоній зоні (Правила ігрових зон). | Demorgan 30-60 хвилин / WARN. - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/biGyELT2JHU
- Дата та таймкод порушення: 09.04.2025