- 10 Гру 2024
- 9
- Нікнейм адміністратора: Piero Azazello
- Особистий нікнейм / статичне ід: StepanYoung / 943
- Суть скарги: Під час діалогу з Piero Azazello було виявлено порушення РП складової та незнання закононодавчої бази яку сам написав. Як ООС персонаж, Piero Azazello немає ніякого права втручання в РП процесс. Я розумію усю ситуацію, яка склалася, а також розумію що душити гос гос не є доречним, але з боку адміністрації покривати людину через те що він має якісь відосіки в Тік-Тоці це максимально недоречно. Piero Azazello сам написавши свою законодавчу базу, сам же не дотримується Даний адміністратор розказує як повинні працювати держ. структури спираючись на свою власну думку, а не на написаному його рукою законодавчу базу. Piero прямо погрожував мені про звільнення з посади Прокурора за порушення ПК, але не було доведено мої неправомірні дії. Це втручання в РП процесс від цього адміністратора та незнання своєї же законодавчої бази вже не перший раз було за цим адміністратором. Прошу розглянти скаргу ГА, прослухати відео
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скріншот-ТИК відео-ТИК
таймкоди:Шановний [ГА],Для коректного розгляду ситуації наполегливо рекомендуємо переглянути відео повністю. На жаль, неможливо надати точні таймкоди, адже порушення Piero Azazello проявляється протягом усього запису. Відео містить ключові моменти, які чітко демонструють порушення, але вони взаємопов’язані і вимагають повного перегляду для правильного аналізу.Дякуємо за розуміння та ретельність у розгляді! - Дата не видачі покарання: 27.12.2024
Останнє редагування: