- 9 Кві 2026
- 7
- Нікнейм гравця
- Guf Soprano
- Статичний ID гравця
- 9459
- Ваш статичний ID
- 37234
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ДС vasily_04900410
- Суть скарги
- Добрий день. Стояв біля грибів та збирав гриби. На відео чітко видно, як до мене підійшов гравець зі статиком 9459, без будь-якого RP зв’язав мене та без RP підстриг налисо. Це вже не одноразово повторювалось.
Прошу переглянути його логи та фрапс, оскільки цього разу він потрапив мені на відео. Прошу покарати даного гравця по всій строгості правил сервера.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
RAGЕ Multiрlаyer 2026 05 10 15 06 41
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 02.51 10.05.26
Добрий день. Стояв біля грибів та збирав гриби. На відео чітко видно, як до мене підійшов гравець зі статиком 9459, без будь-якого RP зв’язав мене та без RP підстриг налисо. Це вже не одноразово повторювалось.
Прошу переглянути його логи та фрапс, оскільки цього разу він потрапив мені на відео. Прошу покарати даного гравця по всій строгості правил сервера.