Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №2335 Незнайомець | "37132" "33348" "31727" | DM + Нон.рп пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andriiy

Новий гравець
23 Кві 2026
1
Нікнейм гравця
Невідомий, Konstanta Kastro, Невідомий
Статичний ID гравця
"37132" "33348" "31727"
Ваш статичний ID
"39304"
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Telegram @gt_x_app
Суть скарги
1. Особа під статичним id "31727" (На відео не зафіксовано. Він сидів в автомобілі) але до цього крав зброю "Мушкет" на ділянці для відкритого полювання на кабанів, методом вбивства. (Коли тримаєш в руках мушкет, гравець вбиває тебе і твій мушкет падає з рук, а тим часом гравець підбігає і краде твою зброю). 2. Особа під статичним id "33348" під іменем Konstanta Kastro На відео промовив фразу "Стій це пограбування" не сказав ні підняти руки, нічого. Взяв в наручники і почав ходити, пробувати на мою думку (при цьому ніяку команду не вводив для того щоб в мене списались кошти, а далі я думаю хотів закинути в багажник. Як на мене це Нон.рп пограбування 3. Особа під статичним id "37132" На відео, після того як мене відпустили, я почав покидати місце і мене застрелив у спину
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
Дата 23.04.2026. Таймкод порушення 00:00:37 (Як особа Konstanta Kastro мене взяла в наручники) 00:02:27 (Як Невідома особа під статичним id "37132" Мене застрелила)
.

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Вітаю, шановний гравець!
Ваша скарга буде перенесена в відповідний розділ​

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #37132 отримує покарання по причині:

ЗП: 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

ППВ: 1.3. Пограбування та викрадення від кримінальних організацій повинні проводитися лише в одязі відповідного кольору фракції. | Demorgan 15-60 хвилин.

Правила Банд: 1.3. Усі крайм дії мають відбуватися виключно на фракційних авто. | Demorgan 30-60 хвилин.

Покарання: Demorgan 150 хвилин.

Гравець #31727 отримує покарання по причині:

ППВ: 1.2. Заборонено грабувати чи викрадати без вогнепальної зброї та маски. | Demorgan 15-60 хвилин.

ППВ: 1.3. Пограбування та викрадення від кримінальних організацій повинні проводитися лише в одязі відповідного кольору фракції. | Demorgan 15-60 хвилин.

Правила Банд: 1.3. Усі крайм дії мають відбуватися виключно на фракційних авто. | Demorgan 30-60 хвилин.

Покарання: Demorgan 90 хвилин.

Гравець #33348 36835 отримує покарання по причині:

Покарання: Demorgan 60 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі