- 23 Кві 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- Невідомий, Konstanta Kastro, Невідомий
- Статичний ID гравця
- "37132" "33348" "31727"
- Ваш статичний ID
- "39304"
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Telegram @gt_x_app
- Суть скарги
- 1. Особа під статичним id "31727" (На відео не зафіксовано. Він сидів в автомобілі) але до цього крав зброю "Мушкет" на ділянці для відкритого полювання на кабанів, методом вбивства. (Коли тримаєш в руках мушкет, гравець вбиває тебе і твій мушкет падає з рук, а тим часом гравець підбігає і краде твою зброю). 2. Особа під статичним id "33348" під іменем Konstanta Kastro На відео промовив фразу "Стій це пограбування" не сказав ні підняти руки, нічого. Взяв в наручники і почав ходити, пробувати на мою думку (при цьому ніяку команду не вводив для того щоб в мене списались кошти, а далі я думаю хотів закинути в багажник. Як на мене це Нон.рп пограбування 3. Особа під статичним id "37132" На відео, після того як мене відпустили, я почав покидати місце і мене застрелив у спину
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- Дата 23.04.2026. Таймкод порушення 00:00:37 (Як особа Konstanta Kastro мене взяла в наручники) 00:02:27 (Як Невідома особа під статичним id "37132" Мене застрелила)
.