Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
-
Ваш статичний ID
-
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
-
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
-
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -​
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 20484​
  3. Ваш нікнейм: Hanori Barrington​
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 26570​
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1 ds​
  6. Суть скарги: На відео є 4 відката я все зробив разом щоб не закидувати 4 відката бо то довго
    Ситуація: затримав людину почяав проц дії туда сюда поки везли вдавив він кюху по причині ВИХІД ТАЙМ КОД: 00:31 ми рішили почекати і глянути чи зайде і о диво він зайшов ТАЙМ КОД: 01:00 він заходить в гру починає бігти я за ним бачу дістав він зброю я його убиваю підбігаю кафаю а він давить кюху 2 раз ТАЙМ КОД: 01:12 я рішаю знов почекати чи зайде і що думаєте о чудо він знову заходить ТАЙМ КОД: 01:40 я накидую кайданки починаєм ресати і що думаєте? знову він вдавив кюху по причині ВИХІД ТАЙМ КОД: 01:50 і я рішаю знов почекати чи зайде чи ні і як думаєте? він зайшов знову ТАЙМ КОД: 02:13 рішаєм знов ресати і що думаєте? правильно знов кюха причина вихід ТАЙМ КОД: 02:36 і тут мені вже стало скучно ми рішили поїхати проходить деякий час я стою говорю з адміном і там цей тіп бігав він почав тулити по машині ТАЙМ КОД:03:53 він тулить я кидаю все починаєм летіти за ним я шукаю де він а мій товариш каже що біля входу стоїть перевдягається ми підлітаєм я залітаю його кафаю ТАЙМ КОД: 05:13 ми продовжуєм все що було починаєм вести і що думаєте? знову кюха ТАЙМ КОД: 06:40 ми рішаєм забити бол і їхати але я думаю ай вернемось поїдем в больку і по дорозі бачим як він заходить в гру ТАЙМ КОД: 09:06​
  7. і ми сразу переключаємось на нього він починає тікати ми тулим по ньому і вгадайте що? правильно знову кюха ТАЙМ КОД: 09:24 знову стоїмо чекаємо і що думаєте зайшов) ми знову кафаєм ТАЙМ КОД: 11:05 починаєм кафать на цей раз не вдавив везем паралельно розказую йому права туда сюда доїжаєм до палетки і вгадайте що? правильно кюха ТАЙМ КОД: 12:55 і ми вже забили на нього болт і поїхали
    ВСІ КЮХУ БУЛИ ПО ПРИЧИНІ ВИХІД!!!!!!!​
  8. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тик на мене
  9. Дата та таймкод порушення: 12.04.2026​

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #
20848 отримує покарання по причині:

5.10. Втеча від RP | Demorgan 360-540 | WARN / HardBan 3-10 днів.

Покарання: WARN.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі