Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №2241 #14457, #37933 Порушення правил пограбування інкасаторів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mia Clark

кіса
16 Гру 2024
27
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
14457, 37933
Ваш статичний ID
Mia Monaco #2964
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds: iyul.skaya
Суть скарги
1.4. Грабіжники повинні бути членами однієї фракції (навіть якщо у вас союз з іншою бандою/мафією). | Demorgan 30-60 хвилин.
1.10. Кожне пограбування має бути з повним відіграванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN.
1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), в червоній зоні (Правила ігрових зон). | Demorgan 30-60 хвилин / WARN.
2.10. Грабувати інкасацію в нічний час (з 02:00 до 09:00 за українським часом). | Demorgan 60-90 хвилин / WARN.
#14457 - 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
30.03.26
...

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Не треба тут прибіднюватись і навалювати якісь порушення яких я не робив! Покажіть відео де я грабую машину інткасаторів або кажу про те, що це пограбування - його немає. Я вбив вас за неналежну манеру вашого спілкування! Я просто катався по штату і тут якийсь інкассатор почав говорити ельфійською і грубити мені матом.

Mia Clark

кіса
16 Гру 2024
27
Не треба тут прибіднюватись і навалювати якісь порушення яких я не робив! Покажіть відео де я грабую машину інткасаторів або кажу про те, що це пограбування - його немає. Я вбив вас за неналежну манеру вашого спілкування! Я просто катався по штату і тут якийсь інкассатор почав говорити ельфійською і грубити мені матом.
А ви просто по приколу почали за нами їздити? Зрозуміло і так,що хотіли грабувати. Я не перший день граю на цьому сервері і схожих ситуацій,які закінчуються пограбуванням,ой як багато було. Якби вам не нагадали,що не можна в той час грабувати, ви би зробили це в крису.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
А ви просто по приколу почали за нами їздити? Зрозуміло і так,що хотіли грабувати. Я не перший день граю на цьому сервері і схожих ситуацій,які закінчуються пограбуванням,ой як багато було. Якби вам не нагадали,що не можна в той час грабувати, ви би зробили це в крису.
Свої забобони можете залишити собі! Те, що я почав за вами їздити, не дає вам не якого права мені хамити! Я не слова вам не сказав поганого.

Mia Clark

кіса
16 Гру 2024
27
Свої забобони можете залишити собі! Те, що я почав за вами їздити, не дає вам не якого права мені хамити! Я не слова вам не сказав поганого.
Про забобони в кого вони я би ще поспорила. Ми нікого не чіпали, ви самі почали їздити за нами. Адміни розберуться в кого забобони, не маю сенсу продовжувати цей безглуздий діалог!
P.S. був би розумний, написав би мені в дс, все би вирішили і жб я би можливо закрила

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #
14457 отримує покарання по причині:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

Покарання: Demorgan 90 хвилин.
Гравець #2202 отримує покарання по причині:

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.

Покарання: Mute 30 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі