Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №2169 DM, порушення Green Zone, NonRP, образи | Статичні ID: 10075 і 2990

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Нікнейми порушників:
2990 та 10075

Мій нікнейм:
Ihor Fedot

Мій статичний ID:
14457

Суть скарги:
Гравець 2990 знаходився на парковці та пропонував купити яйця за $1000.
Я також стояв на парковці та повідомив усіх, що куплю яйця за $1300.
Після цього, як я припускаю, гравець 2990 образився і вирішив домовитися зі своїм другом 10075.

Далі гравець 10075 підійшов до мене і запропонував нібито звести мене з людиною, яка продасть мені 600 яєць. Я добровільно сів до його автомобіля. Однак замість цього він вивіз мене за межі Green Zone, що чітко видно на відео.
Після прибуття на нову парковку, гравець 10075 виштовхнув мене з автомобіля, що так само видно на відео доказі.

Коли я опинився на вулиці, я випадково одягнув наручники на гравця 2990, проте як тільки з'явилася можливість, я миттєво їх зняв.
У відповідь гравець 10075 без жодних підстав відкрив по мені вогонь (DM) , що є серйозним порушенням правил сервера.

Після респавну в лікарні та повернення на парковку, гравець 10075 навмисно збив мене автомобілем у Green Zone.

Виявлені порушення:
- Порушення правил Green Zone (нанесення шкоди у зеленій зоні автомобілем )
- Deathmatch (DM ) (безпідставне вбивство)
- Навмисне нанесення шкоди транспортом (DM CAR) (збивання гравця автомобілем)
- Зговір між гравцями з метою навмисного заподіяння шкоди

Докази:
- 1-е відео: вивезення, виштовхування, стрілянина
- 2-е відео: збивання автомобілем після повернення

Додатково:
Гравець 10075 вже мав бан на 10 днів раніше за серйозні порушення правил,але і бан зняв раніше на 6 днів:
- Посилання на його попередню скаргу та прохання про розбан

Однак, як видно, висновків для себе він не зробив.
Прошу адміністрацію врахувати це та у випадку нового бана — відмовити у можливості оскарження і розбану.

Прохання:

Прошу застосувати максимально суворе покарання щодо гравців 2990 та 10075 за порушення правил серверу, змову, DM, порушення Green Zone і систематичні образи.

Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, Шановний Гравець.
перерозглянувши докази порушення виношу вердикт:

Гравець #2990 :
4.11.3
Однотипні повідомлення (flood) | Mute 30

Гравець #10075:
4.7.
Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 60
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом.jail 90

Гравець #14457:
5.1.
“NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | jail 15
4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 60
4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15
5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | jail 15

Гравець #3629:
5.3.
“DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. jail 60
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються.| jail 15

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі