Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Нікнейм гравця
Diar Redirs
Статичний ID гравця
26226
Ваш статичний ID
5587
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
zxcjudge
Суть скарги
Затримали лідера МГ-13 а саме Buba Grimx #13662, після чого приїхала людина із МГ-13 зі спробою вибити затриманного, але на привиликий жаль це було зроблено вже на території ЛСПД, Гравець №26226 вбив свого лідера тим самим порушив правило ТК, після чого відрикв вогонь і по мені з напарником чим порушив ДМ ЗЗ, або СК (точніше вже на розсуд адміністрації)
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
12.03.26 / відос маленький там все видно, на початку дм + кілл свого, далі на прикінці видно його статік
.

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець! Попрошу вас надати повний відкат ситуації протягом 12 годин.​

Останнє редагування:

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю, шановний гравець! Попрошу вас надати повний відкат ситуації протягом 12 годин.​
Через довгий розгляд скарги відкат було видалено, так як я не маю змоги зберігати відкат більше ніж 48 годин через великий обсяг відкатів, по суті це і є повна ситуація, до цього гравець на якого написана скарга задбшив мене при заїзді на титул, і далі все видно що відбувалось.

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #26226 отримує покарання по причині:

5.8. "TK" - Team Kill - навмисне заподіювати шкоду, вбивство гравців/союзників, які знаходяться з вами в одній організації/сім'ї. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 1-3 днів.

5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN / Ban 2-5 днів / Hardban 2-7 днів.

Покарання: Demorgan 30 хвилин.
WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі