Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alvarez

Козак
27 Лют 2025
42
Нікнейм гравця
невідомо
Статичний ID гравця
20982
Ваш статичний ID
8368
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
dimasik070707
Суть скарги
Перебуваючи на роботі хендімена в гетто, до мене підбіг гравець в зеленому одязі з наміром пограбувати. Свої наміри а саме: шоб я зупинився для пограбування він озвучив в момент виконання мною анімації "Сісти в автомобіль" так як спочатку я натиснув клавішу F, та вже потім під час анімації гравець почав говорити та відкрив вогонь по мені та по моєму транспорту, чим порушив правила пограбування. Після чого гравець мене вбив, та наїхав автомобілем, ще й протаранив моє авто. Порушення ЗП 5.2, 5.3, 5.4
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
07.03.2026 з 00:10
.

Keri Buffi

Козак
13 Гру 2024
76
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #20982 отримує покарання по причині:

1.6. Заборонено чекати гравців біля Зелених зон, будинків чи фракцій для пограбувань чи викрадень.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються.

Покарання: Demorgan 135 хвилин.

Гравець #8368 отримує покарання по причині:

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям.

Покарання: Demorgan 60 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі