Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №207 |не однарозове DM на рибалкі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yaroslav Bar

Новий гравець
17 Гру 2024
11
доброго ранку зайшов собі спокійно пострімити
взяв машину поїхав на рибалку стояв спілкувався в тіктоці відповідав на питання що до проекту то-що
особо яка на відео не адикватно себе поводила стояла біля мене щось говорила
зазначу факт що вона сказала не знаю чи на записі це чутно але він сказав /що я можу тебе вбити при адміні\
я не звирнув на це уваги далі стрімив ловив рибу качав рівень потім дана осба мене вбила з Карабіну під час ловлі
потім підняла задопомогою адриналіну (вмне забагалась рибалка я переезайшов)
щераз приїхав стояв нікого не чіпав ловив рибу
він мене почав сталкувати в воду
я відбіг в інше місце він замной
я почав ловити рибу він знову почав мене сталкувати в воду яйому дав 2 попередженя (незаважай мені ловити рибу)
нащо він ніяк невідреагував і далі це робив я його почав бити він дістав кобуру хотів мене знову вбити але я його забив
після чого він мені сказав (тобі *********************************** я тебе йобну) прімерно так

на відео цього немає але якщо треба в діскорді покажу просто стрім на 1:45хв вийшов

після того він через 10 хвилин в крису почав мене тулити але я взяв в людини карабіна та знову його перестріляв
він потім заново приїхав зіштовхнув моє авто в воду я знову перезайшов
ще раз приїхав взяв Човен біля берега стояла ми з людиною рибачили він почав тулити з острова так рази 2 мене вбив
після чого я вже не витримав і вирішив залити на нього скаргу.
Дуже сильно вас прошу забанити назавжди дану персону за не адикватну поведінку DM на риблкі та за стрім снайп я неможу на це уточнювати але можливо із 10 чоловік він там був.

невиходить загрзути відео в ютуб також пробував обрізати на 50 сикунд невиходить завантажити за завиликий обєм там де зазначений факт порушеня
звяжіця зімною в діскорт я вам покажу на демкі стрім от початку до кінця і покажу де і саме що він робив

Останнє редагування модератором:

Grim Light

Козак
10 Гру 2024
62
Вітаю.
На жаль скарга подана не поформі тому буде відхилена.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі