- 17 Бер 2025
- 2
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:10489
- Ваш нікнейм:Adam Powel
- Ваш статичний (незмінний) ID:2560
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @xalys_den4ik
- Суть скарги:Сьогодні коли зайшов в гру вирішив що пора уже купити машину і почав листати дс канал "продажі" і знайшов глс за 750к,написав тіпу з торгувався до 700к і зустрілись в грі спочатку все йшло добре,потім він сказав що у нього є кліент за 750к і ми домовились на 750к поїхали до банку я зняв ще 30к і він мені кинув я не приняв через те що сума з комісією вийшла більше ніж я мав і він запропонував щоб я йому передав 750к трейдом а він мені продасть за 1 бакс,після цієї пропозиції я зразу ж включив фрапс тому що знаю що так рорзводять(що і сталось)потім я написав умови на фрапс і він на них згодився після чого почав вести дивно.Ми підїхали на паркінг він перереспавнив тачку і заспавнив Ланос,після чого він почав питати чи не моя то тачка(заводив в обман)і в кінцевому результаті кинув мені не глс а лонос,я це побачив і відмовився після чого ми перейшли в ООС чат і почався діалог.В кінцевому результаті я попросив його повернути кошти але він уже не знав про які гроші.Також він казав що ми не говорили про яку машину ми домовлялись але він продавав тільки ГЛС в діскорді і на початку коли ми з ним зустрілись коли ми говорили про 750к він сказав"Не хочеш йди купляй в магазині за 1.4кк",а саме стільки коштує ГЛС не ланос так точно.Прошу приняти рішиння,надіюсь він понесе покарння
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):Скрішоти того що він продавав ГЛС в діскорд каналі і наша з ним переписка.Фрапс
- Дата та таймкод порушення:1.34 умови угоди,2.00 трейд,2.05 трейд прийнятий,4.30 кидає Panteoo Lunes Coupe,7.12-7.27 гортаю чат,8.10(склейка для того щоб зберігся фрапс),10.14 прошу вернути гроші томущо не продав тачку і получаю віднього що він не знає про ніякі гроші
Останнє редагування: