Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rk245

Новий гравець
7 Лют 2026
18
Нікнейм гравця
Незнайомець
Статичний ID гравця
23038 , 31792
Ваш статичний ID
33869
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
dc rudibush
Суть скарги
Під час руху на фарм мене наздогнав автомобіль жовтого кольору, після чого гравці почали систематично порушувати правила сервера — ДБ та ДМ.
Вважаю, що до даного порушення причетні два гравці, оскільки згодом обидва написали в чат фразу «привіт від грімс», що підтверджує їхню узгоджену дію.
Прошу видати максимальне покарання, оскільки це досвідчені гравці, які свідомо нехтують правилами сервера. Особливо наголошую на тому, що вони здійснювали ДМ по відношенню до новачка — я граю лише близько тижня.
Подібні дії серйозно пригнічують, негативно впливають на моральний стан і відбивають будь-яке бажання продовжувати гру на цьому сервері.
Так само сервер україномовний і вони використовують мову ворога в чат, для мене це ще більш недопустимо як для діючого військового з 22 року. Прошу додати покарання в виді муту, але не одночасне, а щоб спочатку відсидів, а потім ще в муті був, дякую за розгляд скарги.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Розмова на відео є ООС інформацію. https://youtu.be/l8PWrZFHqw4
Скрін де видно, що після смерті я нічого не писав і вони всерівно пришуть в час.
image.png
Дата та таймкод порушення
12:21 08.02.2026
Дякую за розгляд та відповідь з їх покаранням.

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
408
Вітаю, шановний гравець.
Ваше звернення було розглянуто.
Гравець #23038 отримує покарання:
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.
Покарання: Demorgan 200 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі