Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №200 СЕРЙОЗНЕ ПОРУШЕННЯ] Масове NonRP / DM / Порушення правил грабежу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
1.Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
2.Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10075, 2990, 544
3.Ваш нікнейм: Ihor Fedot
4.Ваш статичний (незмінний) ID: 14457
5.Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fedot7777 (DS)

6.Суть скарги:

Сьогодні о 2:30 ночі за київським часом мене пограбували, коли я працював інкасатором. Гравці просто вийшли з транспортного засобу та без будь-якого попередження, оголошення пограбування чи відпрацювання РП-ситуації одразу відкрили вогонь по мені та моєму колезі. Вони не дали можливості взаємодіяти у рамках РП-процесу, що є порушенням правил Deathmatch (DM).

Прошу звернути особливу увагу, що напад стався в межах міста та в нічний час, коли згідно з правилами сервера грабувати інкасаторів заборонено (з 02:00 до 09:00 за київським часом). Це пряма підстава для покарання: Demorgan 60-90 хвилин / WARN.

Окремо звертаю увагу, що на гравця з ID 10075 вже надійшло 35 скарг за різні порушення, які суперечать правилам РП-сервера та негативно впливають на ігровий процес. Виходячи з цього, прошу розглянути можливість видачі йому HardBan!

Також прошу справедливо покарати інших учасників:

Гравець зі статичним ID 2990 спеціально зупинився біля нас, взяв "запивку" (алкоголь) та випив її перед атакою на інкасаторів, що є NonRP-поведінкою.

Гравець зі статичним ID 544 також брав участь у нападі. Прошу адміністрацію розібратися у його діях та вжити відповідних заходів.

Окремо прошу звернути увагу, що гравець із ID 2990 на момент пограбування вже перебував у WARN. Після нападу він зустрівся з адміністратором у лікарні та попросив зняти WARN, що адміністратор зробив відповідно до своїх повноважень. Враховуючи регулярні порушення з боку цього гравця, прошу поставитися до ситуації з особливою серйозністю та вжити відповідних заходів.

Перелік порушених правил:

1. 1.4. Грабіжники повинні бути членами однієї фракції (навіть якщо у вас союз з іншою бандою/мафією). | Demorgan 30-60 хвилин
(Я взагалі не знаю, хто це був, вони всі були одягнені по-різному і вийшли з різних машин.)

2. 1.5. Усі грабіжники повинні мати мінімум 4-й ранг у фракції. | Demorgan 30-60 хвилин
(Я також не знаю їхній ранг чи навіть те, чи вони взагалі перебувають в організації.)

3. 1.10. Кожне пограбування має бути з повним відпрацюванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN

4. 1.12. Під час нападу дозволено використовувати тільки особистий (в колір фракції) / фракційний транспорт. | Demorgan 30-60 хвилин

5. 1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), у червоній зоні. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN

6. 2.10. Заборонено грабувати інкасаторів в нічний час (з 02:00 до 09:00 за українським часом). | Demorgan 60-90 хвилин / WARN

7. DM (Deathmatch) – вбивство або нанесення шкоди без причини та належного РП-відігравання. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN

8. NonRP (неспівставна поведінка з реальністю) – напад без попередження, вживання алкоголю перед нападом, використання непридатного транспорту. | Покарання на розсуд адміністрації

Прошу розглянути цю ситуацію та вжити максимально суворих заходів щодо гравців, які неодноразово порушували правила т
а заважають іншим грати у нормальному РП-середовищі.

7.Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/br2C-J4eHhc

8.Дата та таймкод порушення: 24.03.2025 | 02:30(Порушення сталося о 02:30 за київським часом, проте на відео відкатах відображено 01:30, оскільки я проживаю в Європі. Прошу врахувати цей нюанс при розгляді скарги).

illya_Morris

Козак
28 Гру 2024
34
1.Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
2.Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10075, 2990, 544
3.Ваш нікнейм: Ihor Fedot
4.Ваш статичний (незмінний) ID: 14457
5.Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fedot7777 (DS)

6.Суть скарги:

Сьогодні о 2:30 ночі за київським часом мене пограбували, коли я працював інкасатором. Гравці просто вийшли з транспортного засобу та без будь-якого попередження, оголошення пограбування чи відпрацювання РП-ситуації одразу відкрили вогонь по мені та моєму колезі. Вони не дали можливості взаємодіяти у рамках РП-процесу, що є порушенням правил Deathmatch (DM).

Прошу звернути особливу увагу, що напад стався в межах міста та в нічний час, коли згідно з правилами сервера грабувати інкасаторів заборонено (з 02:00 до 09:00 за київським часом). Це пряма підстава для покарання: Demorgan 60-90 хвилин / WARN.

Окремо звертаю увагу, що на гравця з ID 10075 вже надійшло 35 скарг за різні порушення, які суперечать правилам РП-сервера та негативно впливають на ігровий процес. Виходячи з цього, прошу розглянути можливість видачі йому HardBan!

Також прошу справедливо покарати інших учасників:

Гравець зі статичним ID 2990 спеціально зупинився біля нас, взяв "запивку" (алкоголь) та випив її перед атакою на інкасаторів, що є NonRP-поведінкою.

Гравець зі статичним ID 544 також брав участь у нападі. Прошу адміністрацію розібратися у його діях та вжити відповідних заходів.

Окремо прошу звернути увагу, що гравець із ID 2990 на момент пограбування вже перебував у WARN. Після нападу він зустрівся з адміністратором у лікарні та попросив зняти WARN, що адміністратор зробив відповідно до своїх повноважень. Враховуючи регулярні порушення з боку цього гравця, прошу поставитися до ситуації з особливою серйозністю та вжити відповідних заходів.

Перелік порушених правил:

1. 1.4. Грабіжники повинні бути членами однієї фракції (навіть якщо у вас союз з іншою бандою/мафією). | Demorgan 30-60 хвилин
(Я взагалі не знаю, хто це був, вони всі були одягнені по-різному і вийшли з різних машин.)

2. 1.5. Усі грабіжники повинні мати мінімум 4-й ранг у фракції. | Demorgan 30-60 хвилин
(Я також не знаю їхній ранг чи навіть те, чи вони взагалі перебувають в організації.)

3. 1.10. Кожне пограбування має бути з повним відпрацюванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN

4. 1.12. Під час нападу дозволено використовувати тільки особистий (в колір фракції) / фракційний транспорт. | Demorgan 30-60 хвилин

5. 1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), у червоній зоні. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN

6. 2.10. Заборонено грабувати інкасаторів в нічний час (з 02:00 до 09:00 за українським часом). | Demorgan 60-90 хвилин / WARN

7. DM (Deathmatch) – вбивство або нанесення шкоди без причини та належного РП-відігравання. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN

8. NonRP (неспівставна поведінка з реальністю) – напад без попередження, вживання алкоголю перед нападом, використання непридатного транспорту. | Покарання на розсуд адміністрації

Прошу розглянути цю ситуацію та вжити максимально суворих заходів щодо гравців, які неодноразово порушували правила т
а заважають іншим грати у нормальному РП-середовищі.

7.Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/br2C-J4eHhc

8.Дата та таймкод порушення: 24.03.2025 | 02:30(Порушення сталося о 02:30 за київським часом, проте на відео відкатах відображено 01:30, оскільки я проживаю в Європі. Прошу врахувати цей нюанс при розгляді скарги).
Так ви перші почали відкривати вогонь по мені!

Maks Morris

Козак
11 Гру 2024
15
Не бачу жодних з вище перечислених порушень окрім ДМ, на відео не видно щоб вас грабували(ваше авто) , а також зі сторони вашого напарника була словесна провокація яка могла образити гравця та провокація зброєю так як він бігав з нею в руках а це можна розцінювати як погроза життю тому дані громадяни могли використати свою зброю для самозахисту.
І якщо ви так хочете відігравати рп то наступного разу передавайте докази до державних організацій хай ведуть слідство та відкривають кримінальне провадження.
Надіюсь адміністрація вірно розгляне скаргу, дякую за увагу та гарної гри.

Останнє редагування:

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
Так ви перші почали відкривати вогонь по мені!
Правильно вони вчинили, дотримуючись правила 2.10: заборонено грабувати інкасаторів у нічний час (з 02:00 до 09:00 за українським часом). Покарання: Demorgan 60-90 хвилин / WARN. Ти, мабуть, не вчиш правила, чи вчителька в школі не навчила тебе основам?

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Не бачу жодних з вище перечислених порушень окрім ДМ, на відео не видно щоб вас грабували(ваше авто) , а також зі сторони вашого напарника була словесна провокація яка могла образити гравця та провокація зброєю так як він бігав з нею в руках а це можна розцінювати як погроза життю тому дані громадяни могли використати свою зброю для самозахисту.
І якщо ви так хочете відігравати рп то наступного разу передавайте докази до державних організацій хай ведуть слідство та відкривають кримінальне провадження.

Відповідно до правил сервера, напад на інкасаторів — це завжди грабіж, навіть якщо це супроводжується лише стріляниною без будь-яких вимог. Отже, твердження про "відсутність грабежу" є безпідставним.

Щодо "словесної провокації", то це жодним чином не виправдовує відкриття вогню без РП відпрацювання грабежу. У правилах сервера чітко вказано, що перед нападом грабіжники зобов'язані озвучити свої вимоги, а нападати на інкасаторів у місті заборонено, особливо вночі (з 02:00 до 09:00). Ці порушення очевидні та зафіксовані у відеодоказах.

Також ваші припущення про "самозахист" не витримують жодної критики. Якщо, за вашою логікою, кожен, хто тримає зброю в руках, автоматично стає загрозою, тоді всі гравці з ліцензією на зброю повинні бути мішенню для розстрілу без жодних попереджень? Це повний нонРП.

Щодо "відправлення доказів до державних організацій", то ви, мабуть, забули, що сервер має адміністрацію, яка слідкує за дотриманням правил, а не тільки гравці-правоохоронці. Адміністрація не зобов’язана відтворювати слідчі процеси всередині гри, а має видавати покарання за порушення встановлених правил.

Я прекрасно розумію ваше бажання виправдати одного з членів вашої банди, але, можливо, варто бути трохи розсудливішим? Ви не є адміністрацією, щоб судити, бачите ви порушення чи ні. Це справа адміністраторів, які керуються правилами, а не особистими симпатіями.

Тому сподіваюся, що адміністрація не просто "вірно розгляне скаргу", а й винесе справедливе рішення щодо очевидного порушення. Д
якую за увагу!

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
На відео фізично не може бути видно, як грабують наші авто, тому що я перебував далеко від них, лежачи на землі вбитим. Перед цим я вів вогонь по тим, хто вже стріляв у мене, тому навіть теоретично не міг спостерігати, що відбувалося з машиною. Це взагалі не має значення, тому що грабіж — це не тільки крадіжка майна, а й сам напад на інкасаторів, що чітко визначено правилами.

Ваші спроби виправдати очевидні порушення лише підтверджують, що ви зацікавлені у захисті своїх товаришів, а не в об'єктивному розгляді ситуації. Але це вирішуватиме адміністрація, а
не ви!

Андре

Козак
6 Січ 2025
18
Правильно вони вчинили, дотримуючись правила 2.10: заборонено грабувати інкасаторів у нічний час (з 02:00 до 09:00 за українським часом). Покарання: Demorgan 60-90 хвилин / WARN. Ти, мабуть, не вчиш правила, чи вчителька в школі не навчила тебе основам?
нас вчителя не вчать тому як грабувати інкасаторів. Ти напевно з особливої школи де в основи вчителів входе 2.10: заборонено грабувати інкасаторів у нічний час (з 02:00 до 09:00 за українським часом). Покарання: Demorgan 60-90 хвилин / WARN.

10 Гру 2024
175
Гравець #2990 отримує Jail 90 за порушення првил серверу 5.2
Гравець #10075 отримує Ban 10 за систиматичне порушення правил серверу

Розглянуто!

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Гравець #14457 отримує блокування облікового запису на 3 дня за порушення правил проекту 8.2

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі