Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dinis Kostenko

Новий гравець
2 Лют 2026
12
Нікнейм гравця
Незнаюмець
Статичний ID гравця
27491+34103
Ваш статичний ID
30658
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
den4ik3502(Дс)
Суть скарги
накажіть порушників
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
з 1:10 І Далі
їхав нікого не трогав по мені начали стриляти по машині я зупинився мені сказали шо грабують , чого мене не попередили раніше незнаю так як я дивився за ними під час їзди я зупинився а мене пограбували

9 Жов 2024
130
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #34103 отримує покарання по причині:

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.
1.4. Усі крайм дії мають відбуватися виключно на фракційних авто. | Demorgan 30-60 хвилин.
Примітка: дозволяється виконувати кримінальну діяльність на особистому авто, пофарбованому в колір фракції.

Покарання: Demorgan 90 хвилин.

Гравець #27491 отримує покарання по причині:

2.6. Під час пограбування гравці повинні виконувати RolePlay гру в чаті | Demorgan 60 хвилин.
Примітка: дозволяється відігравати в голосовому чаті.

2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.

1.4. Усі крайм дії мають відбуватися виключно на фракційних авто. | Demorgan 30-60 хвилин.
Примітка: дозволяється виконувати кримінальну діяльність на особистому авто, пофарбованому в колір фракції.

Покарання: Demorgan 120 хвилин.

Гравець #30658 отримує покарання по причині:

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

Покарання: Demorgan 60 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі