Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
19657
Ваш статичний ID
17082
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ДС- maksin21
Суть скарги
ПГ
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
28.01.2026
.

Nova Dellucci

ʼʼNova’’
28 Жов 2025
38
Вітаю! Роз пишу детальніше!

Я спокійно їхав, ти з правого боку, якщо не помиляюся, підлітаєш і дибешишь в стіну, де на цьому откаті стояла моя фракційна БМВ. Коли ти сказав виходити це пограбування, я був у машині, тобто вже порушення правила —

2.3. Кількість грабіжників повинна бути вдвічі більшою, ніж кількість жертв (мінімум 2 грабіжники для одного пограбування) | Demorgan 30-60 хвилин.

Виняток: на території Ghetto дозволено пограбування за участю 1 грабіжника, якщо є вогнепальна зброя і грабіжник і жертва знаходяться не в машинах.

Про це я говорив! 😲

Так, я згоден! Можливо, я порушив правило PG, і виходить, що я відповів порушенням на порушення! Але я не збираюся віддавати свої гроші іншим порушникам правил цього проєкту! 🫢

(Доречі повний откат треба кидать)

By Maxim Dellucci

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
2.6. Мінімальна кількість грабіжників для зупинки жертви на транспортному засобі — 2 особи та 1 автомобіль/мотоцикл | Demorgan 30-60 хвилин.
Уточнення: має бути 1 автомобіль/мотоцикл та мінімум 2 особи в ньому.
Виняток: на території Ghetto дозволено зупиняти жертву за участі 1 грабіжника та 1 транспортного засоб

Не оч с тебя лидер

Nova Dellucci

ʼʼNova’’
28 Жов 2025
38
2.6. Мінімальна кількість грабіжників для зупинки жертви на транспортному засобі — 2 особи та 1 автомобіль/мотоцикл | Demorgan 30-60 хвилин.
Уточнення: має бути 1 автомобіль/мотоцикл та мінімум 2 особи в ньому.
Виняток: на території Ghetto дозволено зупиняти жертву за участі 1 грабіжника та 1 транспортного засоб

Не оч с тебя лидер
Вчитайся внимательно в то что ты написал:

Где тут написано что ты меня можешь останавливать для ограбления когда я в машине???

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
Вчитайся внимательно в то что ты написал:

Где тут написано что ты меня можешь останавливать для ограбления когда я в машине???
Так может ты внемательно прочетаеш?

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
Написано Дозволено запиняти жертву когда 1 граб и 1 авто что не понятно?

denis+_

Козак
7 Гру 2025
22
можна грабити 1 в Ghetto тільки піших. якщо людина знаходиться у т/з то не рахується. + ZZ

9 Жов 2024
130
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #19657 отримує покарання по причині:

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

Покарання: Demorgan 60 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі