- 12 Гру 2024
- 3
- Нікнейм гравця
- 33649
- Статичний ID гравця
- 33649
- Ваш статичний ID
- 7087
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- marik_0629
- Суть скарги
- Розвозив одяг на вантожоперевезеннях, як тут він під'їхав позаду мене, та щось дуже тихо почав казати (відкат цього не записав), я спитав "Чи він нічого не порушує?", але цього не записав мікрофон, потім він дістав зброю прям під магазином та почав стріляти по фурі та мені. Хоч і не видно всю ситуацію, але щоб встигло записати..
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 20.01.2026
Порушення правил пограбування 1.12
Заборонено вбивати/грабувати/викрадати співробітників EMS, водіїв і пасажирів автобусів, механіків, таксі (1 рівня), далекобійників, снігоприбиральників, каміняра та лісоруба. Заборонено викликати медиків для будь-яких кримінальних дій | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 7-14 днів / HardBan 5 днів.
Заборонено вбивати/грабувати/викрадати співробітників EMS, водіїв і пасажирів автобусів, механіків, таксі (1 рівня), далекобійників, снігоприбиральників, каміняра та лісоруба. Заборонено викликати медиків для будь-яких кримінальних дій | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 7-14 днів / HardBan 5 днів.