Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rita

Козак
18 Лис 2025
39
Нікнейм гравця
Незнайомці
Статичний ID гравця
21872 25046
Ваш статичний ID
28262
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
margarita036146
Суть скарги
Я відійшла на хвилинку,стояла в 11 магазину одягу,підійшов один гравець та зв'язав мене без будь якого попередження і Іс причини,потім відвезли мене в Клуб,весь час кидали образи в мою сторону,після того зняли з мене мотузку та побігли,я далі продовжувала стояти,вони підбігли знову та задеемили,всі докази видно на відеофіксації
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
22.01.2026 18:20-18:25
Нон рп+дм

13 Кві 2025
169
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #21872 отримує покарання по причині:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.

Загальні правила Пограбувань та Викрадень
3.1. Мінімальна кількість викрадачів повинна становити 4 особи. | WARN.

Покарання: Ban 3 дні, WARN.

Гравець #25046 отримує покарання по причині:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
Примітка: образи, спрямовані на персонажа, мають бути чіткими, без двояких трактувань, щоб не виникало сумнівів, що вони адресовані саме персонажу.
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.

Покарання: Mute 60 хвилин, Demorgan 120 хвилин.

Гравець #28262 отримує покарання по причині:
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.

Покарання: Mute 15 хвилин.

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі