Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem Torretto

Новий гравець
9 Гру 2024
1
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 468
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 468
  3. Ваш нікнейм: Artem Torretto
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1005
  5. Суть скарги: Людина, яка працює в ЕМС, бігла за мною, ніби це був мій мопед, і вимагала прибрати його, хоча це був мопед іншого гравця. Коли я відбігав від працівника ЕМС, він дістав автомат і почав стріляти по мені. По-перше, це є порушенням правил гри (ДМ). По-друге, як працівник ЕМС може мати автомат?
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/JAdgKl3eFOA
  7. Дата та таймкод порушення: 21.12.24 таймкод:1:37

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, шановний гравець, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Jon Sirko отримує покарання за порушення правил серверу:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів.
Гравець Artem Torretto отримує покарання за порушення правил серверу:
5.28. Заборонено провокувати співробітників державних структур з метою подальшої організації погоні, вбивства, пограбування, взяття в заручники чи інших протиправних дій. Demorgan на 30-90 хвилин.
З Заступником Лідера EMS Eugenio Ward буде проведено сувору бесіду, стосовно застосування вогнепальної зброї та видано усне дисциплінарне покарання, при повторному порушенні з його сторони на нього буде накладено дисциплінарне покарання у вигляді суворої догани.

Скаргу розглянуто, приємної гри, більше не порушуйте правила сервера!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі