Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
50
Нікнейм гравця
.
Статичний ID гравця
.
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
roman_severniy777
Суть скарги
  1. #25046 як він може їздити по полю якщо я не почув їхні сигнали що на трассі казали пограбування зараньше типо, але як ГТР не може їздити по полю правильно правильно, Гелік 6х6 може їздити по нонРП драйву якщо не було сигналів що це пограбування розголошують пограбування тільки не на полі де їм все можна НонРП драйві чи як?! #23850 відкрив вогонь поки тот мені #25046 мені поки не поясним повну ситуацію але взяв мене вогонь відкрив поки ми тут не розібрались повну ситуацію що саме факт.
Доказ порушення з боку іншого гравця
/
Дата та таймкод порушення
06.01.2026р.
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #25046
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #25046 #23850
  3. Ваш нікнейм: Romeo_Martinez
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #21004
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: #25046 як він може їздити по полю якщо я не почув їхні сигнали що на трассі казали пограбування зараньше типо, але як ГТР не може їздити по полю правильно правильно, Гелік 6х6 може їздити по нонРП драйву якщо не було сигналів що це пограбування розголошують пограбування тільки не на полі де їм все можна НонРП драйві чи як?! #23850 відкрив вогонь поки тот мені #25046 мені поки не поясним повну ситуацію але взяв мене вогонь відкрив поки ми тут не розібрались повну ситуацію що саме факт.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=-ORuXzTlvbg
  8. Дата та таймкод порушення: 06.01.2026р.

Dima_Kakus

Козак
7 Вер 2025
53
Не повний відкат. Ми тобі казали на трасі щоб ти прижався це пограбування

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
50
Як ти почав тікати по полях бо ми тебе грабити хотіли ти ж за пг отлитиш ти бачів як ти з грабіжниками спілкуєшся?
Немає у вас відкат соромно, ну тут без відеодоказів не докажеш. По перше я не ПГ, гелік 6х6 можна йому їздити по полі. А гтр не може їздити по полю розумієш чи не розумієш хлопче?
По перше нормально навчись їздити потому ти вже перелякав людей вже знають що це відбудеться пограбування по ДБ але один раз ще ладно не зараховую як Таран ще ладно вірю але спочатку не грабувати а вибачатись по перше це вже не є РП, грабувати діло робити тихо с неочікуваному режимі але нажаль злякали клієнтів жертвів.
Тому будь ласка наступного разу нормально робіть грабування тоді буде інша розмова справа.
Зупинку не можна робити коли 1 сигнал був при тарані це вже не правильно дії робите діти маленькі.

Dima_Kakus

Козак
7 Вер 2025
53
Немає у вас відкат соромно, ну тут без відеодоказів не докажеш. По перше я не ПГ, гелік 6х6 можна йому їздити по полі. А гтр не може їздити по полю розумієш чи не розумієш хлопче?
По перше нормально навчись їздити потому ти вже перелякав людей вже знають що це відбудеться пограбування по ДБ але один раз ще ладно не зараховую як Таран ще ладно вірю але спочатку не грабувати а вибачатись по перше це вже не є РП, грабувати діло робити тихо с неочікуваному режимі але нажаль злякали клієнтів жертвів.
Тому будь ласка наступного разу нормально робіть грабування тоді буде інша розмова справа.
Зупинку не можна робити коли 1 сигнал був при тарані це вже не правильно дії робите діти маленькі.
Ти бачів як ти спілкуєшся з грабіжниками? Те шо ти аткат обрізав і залив красава но якщо би ти оставив повний відкат булоб ще ухід від РП. Ти сказав що ми ДБешели де? Тобі сказали пограбування , я їздив по полю і в мене була на це ІС причина. Як ти почав тікати це нармально? Можна рахувати ухід від РП з твоєї сторони і ПГ.

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
50
Ти бачів як ти спілкуєшся з грабіжниками? Те шо ти аткат обрізав і залив красава но якщо би ти оставив повний відкат булоб ще ухід від РП. Ти сказав що ми ДБешели де? Тобі сказали пограбування , я їздив по полю і в мене була на це ІС причина. Як ти почав тікати це нармально? Можна рахувати ухід від РП з твоєї сторони і ПГ.
Ви по перше аналізувати логіку вот тоді грабуйте на здоров'я! Чого тільки вміють грабувати тільки дядькі дорослі чи тьотки, а діти не завжди вміють грабувати правильно.

Dima_Kakus

Козак
7 Вер 2025
53
Ви по перше аналізувати логіку вот тоді грабуйте на здоров'я! Чого тільки вміють грабувати тільки дядькі дорослі чи тьотки, а діти не завжди вміють грабувати правильно.
Там якесь нон рп було чі що? Як грабувати правильно якщо ти кажеш що ти не згоден?

bankasoku

Козак
1 Сер 2025
39
А чого зуби всякі вміють норм заливать і мають повні аткати а старі фарміли неможуть такого зробить?

Misa Moon

Шановний гравець
4 Вер 2025
143
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Будь ласка, протягом 24 годин надайте відкат, де видно всю ситуацію ще з траси.​

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
Відкат не було надано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі