- 8 Вер 2025
- 50
- Нікнейм гравця
- .
- Статичний ID гравця
- .
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- roman_severniy777
- Суть скарги
- #25046 як він може їздити по полю якщо я не почув їхні сигнали що на трассі казали пограбування зараньше типо, але як ГТР не може їздити по полю правильно правильно, Гелік 6х6 може їздити по нонРП драйву якщо не було сигналів що це пограбування розголошують пограбування тільки не на полі де їм все можна НонРП драйві чи як?! #23850 відкрив вогонь поки тот мені #25046 мені поки не поясним повну ситуацію але взяв мене вогонь відкрив поки ми тут не розібрались повну ситуацію що саме факт.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- /
- Дата та таймкод порушення
- 06.01.2026р.
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #25046
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #25046 #23850
- Ваш нікнейм: Romeo_Martinez
- Ваш статичний (незмінний) ID: #21004
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
- Суть скарги: #25046 як він може їздити по полю якщо я не почув їхні сигнали що на трассі казали пограбування зараньше типо, але як ГТР не може їздити по полю правильно правильно, Гелік 6х6 може їздити по нонРП драйву якщо не було сигналів що це пограбування розголошують пограбування тільки не на полі де їм все можна НонРП драйві чи як?! #23850 відкрив вогонь поки тот мені #25046 мені поки не поясним повну ситуацію але взяв мене вогонь відкрив поки ми тут не розібрались повну ситуацію що саме факт.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=-ORuXzTlvbg
- Дата та таймкод порушення: 06.01.2026р.