Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №1750 порушення правил грабування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
#22307 та #24412
Ваш статичний ID
8976
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
miyaura69 ( це дискорд )
Суть скарги
  • Суть скарги: 2 людини з київської мафії без фрази: прижимаємоя це пограбування. Вони хотіли це сказати в перший раз але після слова прижимаємося влетіли в слуп я рахую це не повноціна фраза яку можна рахувати як попередження так як не було причини дальше 2 раз коли вони говорили вони також не сказали причину бо через расинхрон їх тпехнилу назад на мою думку це тоже не можна зараховувати так як я не почув причини а на 3 раз їхньої спроби вони Дбешнули мене що я вилетів з дороги тобто порушивши правила вони не мають права врізатися спеціально поки не дадуть 3 чистих попередження я з цих 3 почув лише 1 попередження дальше я відмовився від пограбування бо вони спортили своїм підрізом настрій і я почав по них відкривати огонь але це не попало в фрапс за цей мій жест мене посадив в деморган на 45 хвилин адміністратор атоман віліамс в нього повиний буди фрапс яквін мене відкидував або за продовження напишіть мені в діскорд і я скину продовження свого порушення мене відкинули на 45 хвилин за РG а цих 2 людей не выдкинули хотя вони вині я прошу розібратися та видати мені компенсацію в розмирі 80 тисяч за спорчений заказ також там була людина з нашої сімї
Доказ порушення з боку іншого гравця
Є тільки з мого лиця так як вони не виходять на звязок: https://youtu.be/gc09jMMq8Wk
Дата та таймкод порушення
28.12.2025
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #22307 та #24412
  3. Ваш нікнейм: Miyaura Hunter
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #8976
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): miyaura69 ( це дискорд )
  6. Суть скарги: 2 людини з київської мафії без фрази: прижимаємоя це пограбування. Вони хотіли це сказати в перший раз але після слова прижимаємося влетіли в слуп я рахую це не повноціна фраза яку можна рахувати як попередження так як не було причини дальше 2 раз коли вони говорили вони також не сказали причину бо через расинхрон їх тпехнилу назад на мою думку це тоже не можна зараховувати так як я не почув причини а на 3 раз їхньої спроби вони Дбешнули мене що я вилетів з дороги тобто порушивши правила вони не мають права врізатися спеціально поки не дадуть 3 чистих попередження я з цих 3 почув лише 1 попередження дальше я відмовився від пограбування бо вони спортили своїм підрізом настрій і я почав по них відкривати огонь але це не попало в фрапс за цей мій жест мене посадив в деморган на 45 хвилин адміністратор атоман віліамс в нього повиний буди фрапс яквін мене відкидував або за продовження напишіть мені в діскорд і я скину продовження свого порушення мене відкинули на 45 хвилин за РG а цих 2 людей не выдкинули хотя вони вині я прошу розібратися та видати мені компенсацію в розмирі 80 тисяч за спорчений заказ також там була людина з нашої сімї
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/gc09jMMq8Wk
  8. Дата та таймкод порушення: 28.12.2025

Mossad Yakuza

Шановний гравець
21 Гру 2024
71
Вітаю, шановний гравець!
Очікую повний відеозапис ситуації впродовж 12 годин.

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
Порушення відсутні.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі