- 28 Гру 2024
- 7
- Нікнейм гравця
- не знаю
- Статичний ID гравця
- 939
- Ваш статичний ID
- 8307
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Discord-666arhengel666
- Суть скарги
- Я біг до лікаря, щоб він дав мені таблетку. Я підбіг, і в цей момент ззаду підбігла людина в білому одязі з статіком #939 й кинула мені пропозицію "пограбування". Я подумав, що це медик кинув мені таблетку, і прийняв її. Після цього людина швидко втекла. Вона була в білому одязі, тому я припускаю, що вона з "Київської мафії, це звичайний скам, видно що людна зробила це навмисно, і втікла, 40к не великі гроші але на моєму місці міг бути гравець який тільки почав грати, і тут його так скамлять
- Я біг до лікаря, щоб він дав мені таблетку. Я підбіг, і в цей момент ззаду підбігла людина в білому одязі з статіком #939 й кинула мені пропозицію "пограбування". Я подумав, що це медик кинув мені таблетку, і прийняв її. Після цього людина швидко втекла. Вона була в білому одязі, тому я припускаю, що вона з "Київської мафії, це звичайний скам, видно що людна зробила це навмисно, і втікла, 40к не великі гроші але на моєму місці міг бути гравець який тільки почав грати, і тут його так скамлять
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 00:06-людина підбігла до мене. 00:10-кинула пропозицію і я випадково прийняв
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не знаю нік
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:#939
- Ваш нікнейм:Mafa Darken
- Ваш статичний (незмінний) ID:#8307
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord)
iscord-666arhengel666
- Суть скарги: Я біг до лікаря, щоб він дав мені таблетку. Я підбіг, і в цей момент ззаду підбігла людина в білому одязі з статіком #939 й кинула мені пропозицію "пограбування". Я подумав, що це медик кинув мені таблетку, і прийняв її. Після цього людина швидко втекла. Вона була в білому одязі, тому я припускаю, що вона з "Київської мафії, це звичайний скам, видно що людна зробила це навмисно, і втікла, 40к не великі гроші але на моєму місці міг бути гравець який тільки почав грати, і тут його так скамлять
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/MxWcPOORmnA
- Дата та таймкод порушення:00:06-людина підбігла до мене. 00:10-кинула пропозицію і я випадково прийняв