Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №1651 DM без причини + DM Car 20/12/2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yuliia_Sage

Content Creator
6 Бер 2025
22
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
16731
Ваш статичний ID
14368
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
yuliia_sage
Суть скарги
Розстріляв машину до критичних пошкоджень та вбив мене БЕЗ причини та БЕЗ попередження (в черговий раз).

Прошу звернути увагу до цієї "особи" оскільки вже не вперше вона вчиняє подібне, за що вже неодноразово отримувала варни та була заблокована. Після чого "слізно" просила амністії зі словами (цитую): "дуже хочу повернутися до гри, щоб пограти і оглянути нове оновлення, яке вийде цієї суботи. Готовий дотримуватися всіх правил." Тому, будь ласка, прошу прийняти міри стосовно цієї "особи".

Посилання на амністію: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/aмністія.12705/
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
20.12.2025 о 21:09, таймкод 0:40
Розстріляв машину до критичних пошкоджень та вбив мене БЕЗ причини та БЕЗ попередження (в черговий раз).

Прошу звернути увагу до цієї "особи" оскільки вже не вперше вона вчиняє подібне, за що вже неодноразово отримувала варни та була заблокована. Після чого "слізно" просила амністії зі словами (цитую): "дуже хочу повернутися до гри, щоб пограти і оглянути нове оновлення, яке вийде цієї суботи. Готовий дотримуватися всіх правил." Тому, будь ласка, прошу прийняти міри стосовно цієї "особи".

Praice

Шановний гравець
1 Кві 2025
225
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 16731 отримує покарання по причині:​
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.
Покарання - Demorgan 180 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі