- 6 Бер 2025
- 22
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 16731
- Ваш статичний ID
- 14368
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- yuliia_sage
- Суть скарги
- Розстріляв машину до критичних пошкоджень та вбив мене БЕЗ причини та БЕЗ попередження (в черговий раз).
Прошу звернути увагу до цієї "особи" оскільки вже не вперше вона вчиняє подібне, за що вже неодноразово отримувала варни та була заблокована. Після чого "слізно" просила амністії зі словами (цитую): "дуже хочу повернутися до гри, щоб пограти і оглянути нове оновлення, яке вийде цієї суботи. Готовий дотримуватися всіх правил." Тому, будь ласка, прошу прийняти міри стосовно цієї "особи".
Посилання на амністію: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/aмністія.12705/
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 20.12.2025 о 21:09, таймкод 0:40
Розстріляв машину до критичних пошкоджень та вбив мене БЕЗ причини та БЕЗ попередження (в черговий раз).
Прошу звернути увагу до цієї "особи" оскільки вже не вперше вона вчиняє подібне, за що вже неодноразово отримувала варни та була заблокована. Після чого "слізно" просила амністії зі словами (цитую): "дуже хочу повернутися до гри, щоб пограти і оглянути нове оновлення, яке вийде цієї суботи. Готовий дотримуватися всіх правил." Тому, будь ласка, прошу прийняти міри стосовно цієї "особи".