Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nick

Генерал Молочний зубік
13 Гру 2024
51
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #1331 , ds - aaron_thomson
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 1331
  3. Ваш нікнейм: Nick Collinz
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 563
  5. Суть скарги: Списуюсь з людиною, стосовно оголошення в дс, я шукав "Вогняні спортивки" з нещодавно доданого донат кейсу. Мені відповідає він, листування додаю (скрін 1,2) .Він мені звісно каже що вибив з кейсу, хоча я до цього прокручував список призів які випадають, і не бачив їх, але подумав що баг. Я , нажаль, встигаю йому передати 40к , після чого мені пише знайомий, що ці штани є у магазині. Я пропоную людині (на відео спеціально питання повторив), "Давай якщо вони є у магазині, ти мені повернеш гроші які я тобі дав і ми розійдемось?" На що отримав відповідь : "Так".
    Вже не вперше, граючи на 5рп проектах, знаю, які є особи і за які копійки вони готові своє ім'я заплямувати.
    Я заходжу до магазину, бачу ці штанці, виходжу з магазину, а людини яка була в машині - вже і немає. І Там де ми зустрічались, його авто не стоїть. І в дісорді чомусь заблокував. Хоча я, як це все побачив, в загальному чаті дсу йому запропонував просто повернути і я не буду лити скаргу. Людина не відповіла.
    Прошу вас покарати в повній мірі і мені повернути мої 40.000$ які я йому передав, ось за що:
    5.20. Забороняються будь-які форми обману, пов’язані з майном (OOC угоди, IC угоди з майбутнім введенням в оману та ловля на неуважності в цілях обману). | Ініціатор - Hardban 30 днів / Permban та конфіскація майна. Учасники - WARN / Ban 3-7 днів.
    Всі докази є у відео, я спеціально після всієї ситуації показав листування та ще раз розповів що до чого
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Відео тут , а скріни нижче додав.
  7. Дата та таймкод порушення: 22.12.2024 12:21 за Київським часом. Таймкод 00:10 - перепитую в нього. 01:55 виходжу з магазиу і показую фокус зі зникненням людини

Вкладення

• изображение_2024-12-22_113709610.png
    изображение_2024-12-22_113709610.png
    951.1 Кб · Перегляди: 101
  • изображение_2024-12-22_113723695.png
    изображение_2024-12-22_113723695.png
    1 Mб · Перегляди: 108
Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Гравець отримує покарання у вигляді - /ban 1 Обман

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі