Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
    Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 14365
    Ваш нікнейм: Boroda Borodach
    Ваш статичний (незмінний) ID: 4095
    Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): boroda_1994
    Суть скарги:
  2. Скарга на порушення РП
    Шановна адміністрація,
    Ми приїхали завантажувати банкомат. Мій напарник пішов завантажувати банкомат, а я залишився на подвір’ї, очікуючи його, щоб запобігти можливому пограбуванню.
    Раптово з-за рогу вибігли дві підозрілі особи. Я навів на них зброю, але не відкривав вогонь першим. Вони ж, у свою чергу, навіть не відіграли РП-ситуацію та одразу почали стріляти.
    Прошу покарати цих гравців баном, оскільки вони порушують правила сервера та заважають нормально грати. Через подібних громадян пропадає бажання продовжувати гру. Тому прошу розглянути ситуацію та застосувати до них жорсткі покарання.
    Дякую за увагу.
    1.10. Кожне пограбування має бути з повним відіграванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN.
    5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів.
    5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 30-90 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

3. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/Gkgp6RZR60s
    Дата та таймкод порушення: 20.03.2024 тайм код початок на 0:20

28 Січ 2025
114
Вітаю на зв'язку Куратор Shaun Highmore

1736016991386.png

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

На розгляді.

1736016991386.png

Martin Diaz

Козак
10 Гру 2024
45
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець #14365 буде покараний jail 75 за порушення загальних правил 5.2

Розгянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі