Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TAPO4EK

Новий гравець
26 Жов 2025
1
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Не бачив їх нікнейми
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:
  3. 20882, 22565, 7883, 26134

4. Ваш нікнейм: Kael_Sunstrider
  5. Ваш статичний (незмінний) ID:27108
  6. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): broken05421 ( discord )
  7. Суть скарги:Затулили за те що я не міг вилізти з авто бо перевернувся .я їм про це сказав ім було всеодно,дотогож вони словесно образили ( якщо не вийдеш то ми тобі взірвем тобі машину *********************************** ти бабки проїбеш ******************************************************** ) да я втратив 500к через те що неміг вилізти з авто а їм було всеодно
  8. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=SMWBXIdDdCg
  9. Дата та таймкод порушення: С самого початку де я завантажився ( Доказ того що я дійсно втратив через це 500к )

Oleksii Bezsonov

Шампур занят
9 Жов 2024
321
Вітаю, переношу скаргу у відповідний розділ.

Очікуйте розгляду!

Babai Marcello

Отаман
4 Тра 2025
168
Вітаю! Вашу скаргу розглядає адміністратор Babai Marcello.
Переглянувши ваші докази роблю наступні висновки:
гравець 22565 - порушив правила:
2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин. (Правила рограбувань / викрадень )

Отримує покарання - Demorgan 30 хвилин.
гравець 27108 - порушив правила:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
Отримує покарання - Demorgan 30 хвилин.

P.S. У вашому випадку якщо у вас були проблеми технічного характеру вам необхідно було повідомити гравцям про це і звернутись за допомогою в репорт, а не казати "можеш тулить я вам нічого не дам" це нрп поведінка + пг. також на вашомі відкаті немає того що ваше авто було повернуто в гараж. відповідно після взаємодії з вами - гравці ваше авто не пошкоджували.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі