- 11 Лют 2025
- 61
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Matveyka jeakson
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:8344
- Ваш нікнейм:Mximka Yuvelir
- Ваш статичний (незмінний) ID:13669
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):maksumko00
- Суть скарги:
- Він убив мене просто так — зі зброї, з карабіну. Я не провокував його, я не нападав, не мав при собі ніякої загрози і не вчиняв нічого, що могло б виправдати таке зверхнє й жорстоке ставлення. Напад був раптовим і навмисним: він підійшов, дістав карабін і здійснив постріли. Це не бійка і не штовханина — це навмисне застосування вогнепальної зброї проти мене, яке призвело смерті.
На відеозаписі чітко видно, що дія була здійснена без будь-якої адекватної причини. Я стояв їв, не провокував конфлікт, не загрожував нікому. Тим не менше, ця особа свідомо застосувала карабін і порушила моє право на життя і безпеку. Цей злочин завдав мені не тільки фізичної шкоди, а й невиліковної психологічної травми. Я втратив почуття безпеки, бо людина, яка могла так просто взяти карабін і стріляти, демонструє готовність до подальшого насильства. Я боюся за своє життя і за життя інших людей, які могли опинитися поруч у той момент. - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://www.youtube.com/watch?v=MPR4J17d7no
- Дата та таймкод порушення:12.10.25 0.28с