Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sobul Morris

Шановний гравець
15 Гру 2024
33
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Diego Raze
    Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 1895
    Ваш нікнейм: Sobul Morris
    Ваш статичний (незмінний) ID: 13145
  2. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
    Суть скарги: ОСК рідних прошу БАН
    Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/IBfvx4S3BR0
    Дата та таймкод порушення: 24.03.2024

Diego Raze

Козак
19 Січ 2025
35
Звертаюся до вас із глибоким каяттям і щирими вибаченнями за свої слова та поведінку. Я усвідомлюю, що припустився серйозної помилки, і мені надзвичайно прикро, що мої слова могли завдати комусь дискомфорту чи образи. Це сталося не зі зла, а скоріше через емоційний стан, який, на жаль, узяв гору над розсудливістю.

Хочу запевнити вас, що я повністю розумію неприпустимість таких висловлювань і визнаю свою провину. Немає жодних виправдань моїм словам, і я щиро жалкую, що дозволив собі подібне. Я розцінюю цей випадок як важливий урок і обіцяю, що подібного більше не повториться.

Прошу вас поставитися з розумінням до моїх вибачень і дати мені шанс виправити ситуацію. Я зроблю все можливе, щоб надалі уникати подібних помилок і дотримуватися правил спілкування та взаємоповаги.

Ще раз приношу свої найглибші вибачення всім, кого могли зачепити мої слова. Дуже сподіваюся, що ви зможете пробачити мене і дати можливість довести свою щирість вчинками.

Diego Raze

Козак
19 Січ 2025
35
Також хочу зазначити, що, усвідомлюючи свою помилку, я виключив мікрофон, оскільки не хотів сказати щось зайве. Це було зроблено не зі зла, і я щиро шкодую про сказане. Надалі я буду уважнішим до своїх слів і емоцій.

Diego Raze

Козак
19 Січ 2025
35
Я бажаю грати на данному сервері та багато часу проводжу тут.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, Шановний Гравець.
переглянувши докази порушення виношу вердикт:

Гравець #1895:

У зв’язку з першим таким серйозним порушенням, а також беручи до уваги щире каяття за вчинене, буде винесено відповідне рішення про видачу.Якщо дане порушення повториться буде видано бан на 30 діб

4.8. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. mute 900

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі