Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matvey777

Козак
17 Січ 2025
45
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #8416
  3. Ваш нікнейм: Joii Skaletto
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #8018
  5. Суть скарги: не розумію чому мене дбешити є куча відосів де вони мене дбшать і дмлять оставлю тіки три нажаль я не розумію як грати на такому проекті де люди не дають нормально пограти, але всерівно вірю в краще що такого не буду з повагою я не заливав часто но тепер буду кажду образу дякую
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
  7. Дата та таймкод порушення: 15.03.2025 тайм код початок 2.48, 4.48, 5.11

Hailey Blaine

Адміністратор
8 Гру 2024
615
Вітаю, Шановний Гравець.
Переглянувши докази порушення, виношу вердикт:

Гравець #8416
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 30 хвилин
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 30 хвилин
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15 хвилин

Гравець #8018
5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 60 хвилин
4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 30 хвилин
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 30 хвилин

[Схвалено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі