Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування № 9613 Оскарження.

ibrahimvalverde

Новий гравець
22 Вер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Lili Dar
Ваш статичний ID
42263
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня , хотів би адміністратора попросити повний відкат від особи Easy Mouse так як він будучи не на службі я його спровокував так як він є членом крімінальної сім'ї після чого вони догнали мене і почали (ДМ-кар) стріляти з авто з mini SMG і тулили мене не будучи на зміні, після того як вони мене вбили (Easy Mouse #37806) каже тепер я одягаю форму і виходжу на зміну. після чого він мене кафає коли я був непритомний і починає реанімацію. далі я йому казав хулі ти без форми мене тулиш а потом вдіваєш форму і починаєш затримання. тобто вони з бандосів різко міняють роль на агентів ФІБ і починають службу одягаючи форму і починають затримання за Образу співробітника ФІБ - після чого в мене крашиться гра , я перезахожу на тому ж місці і його друг кафає мене за 5 секунд до смерті і я помираю і в больнічкі появляюсь в кайданках. --- далі цей же Easy Mouse #37806 їзде мене провокує після чого на ВІДЕО №2 я відкрив вогонь по ньому. і зловив краш так як граю на LEGACY незнаю чого але дуже часто крашить іменно на Легасі і напевно із-за ефекту смерті в редуксі мене крашить.

за оск рідних - він спитав чи я співробітник гос я сказав шо я його папочка (не в контексті оска. а в контексті що я стою над ним вище нього.) тому що була в нас вже зустріч раніше де вони толпою всі ****************************ли на заправці завдяки одному мувмент моменту. і вони тримають обідку на мене.

тому він принципово їздить і шукає мене і починає якесь своє РП в свою сторону .

Тому прошу Адміністратора Lili Dar - запросити ПОВНИЙ відкат у Easy Mouse. так як в той момент я зранку зайшов чисто зробити БП і не планував довго грати (не включав запис відкатів).
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=X3xet-JXysQ&list=RDX3xet-JXysQ&start_radio=1
Яке покарання оскаржуєте
усі.
оскарження на підставі не повного відкату.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі