- 23 Тра 2025
- 16
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10489
- Ваш нікнейм: Maks Kozak
- Ваш статичний (незмінний) ID: 17581
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord): maksonchik2437
- Суть скарги: Громадянин #10489 обманув мене на готівку в розмірі 1.200.000 ігрової валюти.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/orGkkB8FuZ4
- Дата та таймкод порушення:
Це відбувалося 22.05.2025 о 20:51
Ми домовилися з громадянином, що я в нього куплю автівку Obey I-Tron GS за 1.700.000. Домовилися щоб було без комісії. Я йому передаю 1.200.000 на руки та він мені продає машину за контрактом за 500.000. Наразі я йому передав суму на яку ми домовлялися та чекав, поки він запропонує мені купити машину за 500 тисяч, але запиту не було. Потім ми поїхали на парковку, щоб я забрав машину яка в мене вже була та здав її на автозвалище, бо в мене було тільки одне паркомісце.
Коли я забрав автомобіль, громадянина вже не було на парковці, та я подумав, що може він поїхав на автозвалище, щоб швидше було. Але коли я приїхав, то там також нікого не було.
Я намагався зв'язатися з ним через Discord, але то було марно, бо він запевняв, що вже немає часу, і йому потрібно йти.
0:30 Я передав гравцю #10489 1 мільйон
0:43 Я передав гравцю #10489, 200 тисяч, в сумі виходить, 1.200.000
1:00 Він каже, що надіслав запит, але цього не було.
Далі він "намагався" мені кинути запит тричі, але ніякого з них в мене не було.
3:05 Ми їдемо на 1 парковку, щоб завбрати автомобіль, який в мене вже був та продати його на автозвалище.
4:00 Ми приїхали на парковку, де гравець просто взяв і зник(
4:30 Думаю - "може він поїхав на автозвалище, щоб швидше було?"
5:07 Але приїхавши туди, там був тільки один афк гравець #16369(Статік видно на записі)
Потім я продав ланоса, та чекав гравця, який не приїхав. Після того, я спілкувався з ним в Discord, але він не захотів, ні при яких умовах віддавати кошти.
Наразі на все те що я йому пишу в Discord він ігнорує.
Надіюся на підтримку адмінів
Останнє редагування: