Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artur

Козак
11 Кві 2025
20
1. Незнайомий
2. 4758
3. Artur Nogas
4. 16662
5. .archio
6. Незнайомець з статіком 4758 навмисне врізається в машину після чого та машина пхає мій автомобіль і я збиваю людину. Я вирішив проучити його відіпхавши його авто чуть дальше але він почав мені стріляти по келесах. Я його почав ДБ тільки для того щоб він мене не убив. Кортче кажучи подивіться відео і самі вирішить чия тут поведінка не доречна. Як на мене це просто школота яка собі позволяє більше чим треба і на всіх агресірує!
7. https://www.youtube.com/watch?v=mfIvXFFCXOc
8. 13.04.2025 22:10 Таймкод 0:40

Marik

❝𝙇𝙚𝙜𝙚𝙣𝙙𝙖 𝘼𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣❝
Адміністратор
17 Гру 2024
1,064
Вас вітає мл.адміністратор Marik Ward

Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт

Гравець #16662 #4758 отримує наступні покараня

Гравець #16662 отримує - 5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 30 хвилин

Гравець #4758 отримує - 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин

Гравець #16662 отримує - 4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 60 хвилин

Гравець #16662 отримує - 5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 30 хвилин

Гравець #4758 отримує - 5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 20 хвилин​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі