Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Brayan Castro

Козак
11 Бер 2025
58
Нікнейм адміністратора
Edward
Ваш статичний ID
14511
Звʼязок з Вами
fraq210
Детальний опис скарги/ситуації
я їду по гетто бачу лікарь піднімає людину підійшов до лікаря і просто стояв і почав скидувати с криші і вбив людину балас з якої криші я не поняв но я перше шукав потім знайшов під'їхав до баласів бачу що він спускається і вбив його після чого його кентафаріки прийшли на допомогу 2 людини мене тулило я в знак самоборони почав стриляти по ним і я вбив 1 і мене вбили і зразу коли я **************************** мене відкинув варном Edward та прошу надати компенсацію
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/aUzN3o2qydg[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
варн
івфвіф

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Порушення з боку даного гравця дійсно мало місце, однак у той момент адміністратор його не зафіксував.

Водночас нагадуємо, що на сервері діє правило 5.26 — «Заборонено відповідати порушенням на порушення», яке ви, на жаль, порушили.
Крім того, ваші дії підпадають під правило 5.6 — «SK (Spawn Kill)», а саме:
стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди або вбивство на місці появи чи базування певної групи осіб, людини або організації.

Звертаємо вашу увагу, що в даному правилі не зазначено вимоги щодо наявності IC-причини для здійснення SK. Тобто незалежно від ситуації, ви не маєте права вбивати гравців на місці їх появи або базування.

Адміністратор діяв в межах регламенту,та не порушив його

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі