Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено хочу відсудити свої права

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dinis Kostenko

Козак
2 Лют 2026
46
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
30658
Звʼязок з Вами
den4ik3502
Детальний опис скарги/ситуації
мені видали покарання не можна стриляти зброєю по причині вбивство держ працівника скарга 8735 у офіцера урізаний відкат хай покаже повністю там просто ЗЗ і убить його раніше функціонально не можливо погроза була йому в іс
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=07XCeyVKtlU
Яке покарання оскаржуєте
заборонено використовувати зброю
мені видали покарання не можна стриляти зброєю по причині вбивство держ працівника скарга 8735 у офіцера урізаний відкат хай покаже повністю там просто ЗЗ і убить його раніше функціонально не можливо погроза була йому в іс

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,250
Вітаю, шановний гравець.
Переглянувши докази по скарзі виношу настпне рішення:
Адміністратор видав покарання правильно та згідно регламенту.

Відповідно до пункту 5.28 Загальних правил проєкту, заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії (покарання: GunBan від 120 до 240 хвилин / WARN / Ban від 1 до 14 днів).

Згідно з приміткою до цього правила, якщо ви маєте на меті допомогти комусь уникнути затримання і у вашої групи достатньо людей для уникнення PG, ви маєте право під загрозою зброї змусити поліцейських відпустити гравця. Ви мали можливість діяти відповідно до цієї примітки, проте обрали шлях відкритого вбивства. Саме через це до вас і було застосоване відповідне покарання.

Тому і отримали покарання за пункт 5.2.3 загальних правил проєкту Заборонено навмисно вбивати співробітників державних структур без ІС-причини.

Скаргу закрито. Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі