Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №5145 фанатка зачілься

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм гравця
вище все є
Статичний ID гравця
10086
Ваш нікнейм
1
Ваш статичний ID
15865
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
1241423
Суть скарги
вище
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
вище
ця фанатка пише, що я використала її особисту інформацію, хоча я просто ввела в пошук її статік на форумє і знайшла її скарги, відкрила щоб подивитись хто власне мене по приколу грохнув з 0 причин. а це якась чувіха с фоткою на аватаркє. ну я цю фотку вставила. що це вона особисто я звісно підозрювала, але це міг буть хто завгодно, фото вашого профіля на форумє не є особистою інформацію, вона є публічною.

1767392208596.png

якшо ві перевірите, то розмір фото в моїй скарзі буквально співпадає з розмірамі будь якої аватрки після ctrl c - ctrl v по ній. ну і в принципі думаю можно перевірити, що користувач змінив фото профіля буквально перед тим як подавати скаргу.

3.6. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | На перший раз Mute 60-120 хвилин, далі Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 / Permban.

вимагаю бан цієї провокаторши за обман адміністрації і спробу звинуватити мене в своїй власній необачності 😁

1767391664008.png

кидаю скрін тексту бо вона зара знову видалить все і скаже що я вигадую. фанатка ще пише що я дуже часто порушую правила, що є до речі особливим булшітом і зновж таки брехнею, хай докаже, або образа гравців.

Останнє редагування:

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
1767392103992.png

у мене он навіть ще вкладка не закрита з ранку де я шукала по статіку і це буквально її аватарка.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Порушень від гравця не виявлено.
Також ви підпадаєте під правила форуму,а саме:
4.1 Суворо заборонено ображати користувачів як прямо, так і завуальовано, тролити та відкрито провокувати на конфлікт. | Бан 15 днів.
4.2 Заборонено проявляти неповажне ставлення до співрозмовника, поширювати наклеп щодо користувачів форуму та інших осіб. | Бан 10 днів.
4.6 Заборонено поширювати особисту інформацію про людину без її дозволу. | Перманентне блокування без можливості оскарження.
За що отримуєте блокування на форумі.

А також блокування в самій грі за даним правилом:
6.1. Для винесення покарань адміністрація може використовувати матеріали, отримані на будь-якій із перелічених платформ, а саме:​
  • Офіційний Discord-канал проєкту, а також Discord-канали внутрішньоігрових організацій та угруповань;​
  • Ігровий сервер проєкту;​
  • Фото/відео матеріали гравців проєкту на будь-яких доступних хостингових платформах (Twitch, YouTube, Imgur тощо);​
  • Особисті повідомлення між гравцем та адміністратором (тільки в виняткових випадках);​
  • Офіційний форум проєкту.​

Ви отримуєте покарання у вигляді PermBan.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі