- 29 Тра 2025
- 12
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 15865
- Ваш нікнейм
- Lilia Yakuza
- Ваш статичний ID
- 10086
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- lilia2340
- Суть скарги
- Ця людина без мого довзволу використала мою особисту інформацію у скарзі. Згідно з правилами нашого проєкту: 8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів / Permban / ЧСП. Я прошу винести гідне покарання для цієї людини, адже розповсюдження особистої інформації без дозволу є неприпустимим. Звертаю вашу увагу на те, що цей гравець дуже часто порушує правила, тому я прошу надати найвище покарання - Permban.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- надала фото
- Дата та таймкод порушення
- -
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:15865
- Ваш нікнейм:Lilia Yakuza
- Ваш статичний (незмінний) ID: 10086
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): lilia2340
- Суть скарги: Ця людина без мого довзволу використала мою особисту інформацію у скарзі. Згідно з правилами нашого проєкту: 8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів / Permban / ЧСП. Я прошу винести гідне покарання для цієї людини, адже розповсюдження особистої інформації без дозволу є неприпустимим. Звертаю вашу увагу на те, що цей гравець дуже часто порушує правила, тому я прошу надати найвище покарання - Permban.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):