Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено у бафало все стабильно плохо с аналитикой

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм адміністратора
бафало
Ваш статичний ID
15865
Звʼязок з Вами
2231231
Детальний опис скарги/ситуації
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%BD%D1%80%D0%B4-%D0%B4%D0%B1.15840/#post-50246[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%BD%D1%80%D0%B4-%D0%B4%D0%B1.15840/#post-50246

просит откат длиннее в жалобе на дб, хотя я обрезала откат специально только с нарушением. перед нарушением 5 минут стояния на месте. что ему тут не понятно? неизвестно, лишь бы заставить игроков тратить больше времени на жалобы. меня и так сбили бафало, я трачу свое время чтобы залить жалобу, чтобы игрок так больше не делал, а вы заставляете меня перезаливать откаты.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.
Просимо надати відкат, на якому видно, що ви перебували в AFK протягом 5 хвилин.
Звертаємо увагу, що в інших скаргах зафіксовано вашу активність о 13:35, де ви бігали та збирали сніговиків. Водночас у скарзі, яку розглядав я, на таймері вказано 13:38.
У зв’язку з цим виникає питання: чи не вводите ви нас в оману?
Будь ласка, надайте відкат, який підтверджує ваше перебування в AFK протягом зазначеного часу та щоб на відеодоказі був присутній звук.

Очікуємо відповідь від ГА або ЗГА.

Приємної вам гри.​

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Вітаю, шановний гравцю.
Просимо надати відкат, на якому видно, що ви перебували в AFK протягом 5 хвилин.
Звертаємо увагу, що в інших скаргах зафіксовано вашу активність о 13:35, де ви бігали та збирали сніговиків. Водночас у скарзі, яку розглядав я, на таймері вказано 13:38.
У зв’язку з цим виникає питання: чи не вводите ви нас в оману?
Будь ласка, надайте відкат, який підтверджує ваше перебування в AFK протягом зазначеного часу та щоб на відеодоказі був присутній звук.

Очікуємо відповідь від ГА або ЗГА.

Приємної вам гри.​
лол. сбор снеговиков и есть афк активность, никак не провоцируящая на дб. продолжение отката в жалобах на без орг, где я реально просто стою и в альтабе заливаю жалобу на адольфа. раз вы тут и открыты к диалогу, может таки поясните что в вашей голове является провокацией на дб в поле в функциональной гз?

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратор має право не розглядати відкати тривалістю 4 секунди.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі