Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено случайно втаринився в колону

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Evgeniy Onegin

Козак
10 Тра 2025
44
Нікнейм адміністратора
Octavian
Ваш статичний ID
14760
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
ВТАРАНИВСЯ В КОЛОНУ РПЕШЕРОВ
Посилання на докази
https://youtu.be/h76ndBZUQVg?si=oY-
Яке покарання оскаржуєте
Доброго дня.
Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді 120 хвилин деморгану. Ситуація сталася під час гри, коли я випадково врізався в інший автомобіль. Зіткнення не було навмисним, я не мав на меті порушувати правила сервера чи створювати перешкоди іншим гравцям.

Вважаю, що покарання є занадто суворим для даної ситуації, оскільки ДТП сталася через неуважність або ігрові обставини, а не через умисні дії з мого боку.

Прошу адміністрацію переглянути моє покарання, перевірити ситуацію та, за можливості, скоротити термін або скасувати його.
  1. Нікнейм адміністратора:Octavian
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:14760
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):-
  4. Суть скарги:
  5. Доброго дня.
    Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді 120 хвилин деморгану. Ситуація сталася під час гри, коли я випадково врізався в інший автомобіль. Зіткнення не було навмисним, я не мав на меті порушувати правила сервера чи створювати перешкоди іншим гравцям.
    Вважаю, що покарання є занадто суворим для даної ситуації, оскільки ДТП сталася через неуважність або ігрові обставини, а не через умисні дії з мого боку.
    Прошу адміністрацію переглянути моє покарання, перевірити ситуацію та, за можливості, скоротити термін або скасувати його.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://youtu.be/h76ndBZUQVg?si=oY-pIb1Cl_UYIn3s
  7. Дата видачі покарання:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви розігнались перед колоною, хоча вам було видно машини, не дуже похоже на випадковість. Покарання не буде пом'якшено або знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі