Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
195
Нікнейм адміністратора
Gromova
Ваш статичний ID
11365
Звʼязок з Вами
1_duck.1 - ds
Детальний опис скарги/ситуації
Отримав бан на 7 днів з причини NRP (5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.) через те що під час викрадення працівника FIB запросив Heavy Sniper як викуп, в правилах викрадень немає заборони просити викуп в вигляді предметів/зброї, або немає того що в якщо запошують не гроші тоді ціна викупу не повинно перевищувати максимульну суму викупу в віртах. Мені цікава думка адміністратора чим саме моя поведінка не відповідала правилам RolePlay та порушувала режим гри, якщо покарання було видано згідно правилу 6.3.1 ЗП (6.3.1. Покарання може бути видано поза регламентом правил, якщо порушник створює перешкоди для інших гравців. Воно має бути об'єктивним і справедливим.) чим я створював перешкоди для інших гравців?
Беручи до уваги всю вище перечислену інформацію та мою історію покарань я вважаю покарання видано не справедливо
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
7 днів бану за NRP
Знімок екрана 2025-12-14 021353.png

Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Згідно правил Викрадень ви порушили правило:​
3.4. Максимальний викуп за лідера/заступника фракції — 30.000$ / 15.000$
  • Губернатор/Віце-Губернатор — 80.000$ / 50.000$.
  • Лідер/заступник LSPD/ARMY/FIB/BCSD — 40.000$ / 20.000$.
  • Лідер/заступник EMS — 40.000$ / 25.000$
  • Лідер/заступник Репортерів — 20.000$ / 10.000$.
Тобто ви запросили Heavy Sniper - який коштує +-500.000$, та порушили дане правило.
За дане правило не прописано покарання, тобто старша адміністрація має повне право винести покарання на свій погляд згідно з загальними правилами:​
1.6. Керівний склад проєкту залишає за собою право ухвалювати рішення на свій розсуд щодо обставин, що виникають у межах ігрового середовища.​
6.3.1. Покарання може бути видано поза регламентом правил, якщо порушник створює перешкоди для інших гравців. Воно має бути об'єктивним і справедливим.​

На мій розсуд адміністратор Gromova винесла вірне рішення.
Але вам буде походженно амністію так як до цього за вами не було помічено критичних порушень та вам буде видано ban 3.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі