Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено скарга Ketrin (для Nox)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
465
Нікнейм адміністратора
Ketrin
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
оскарження рішення ЗГФ на "амністія PG | скарга без орг 8848"
По- перше ЗГА видав рішення того що гравці все зробили вірно і як по її словам (із-за того що в мене було КД вони вирішили дати мені завдання) з цього в мене випливає питання, коли і з якого хуя в нас тепер якщо на пограбування КД то вони мають право давати завдання!
По- друге: гравці можуть давати погрозу життю на всі дії які вони захочуть, і не мають права вони мені давати погрозу життя відтискатися, виконувати чтаку вимогу я не буду так як це є аморальним, я також гравець який заходить сюди гарно провести час, а не виконувати їхнє уявне завдання тому що вони так вирішили.
по- третє- пояснення для ЗГА- якщо гравець купив зброю це не означає що йому все можна
по- четверте-
1.11. Заборонено принижувати жертву, ображати її також використовувати непристойні анімації. | Demorgan 30-60 хвилин | "Voice/chat" / Mute 30-60 хвилин.
Приклад: змусити співати, кричати, вимагати аморальні висловлювання, намагатися принизити з метою провокації ООС-конфлікту або для особистого задоволення.
в примітці вроді дуже ясно скаразно що заборонена так робити для приниження\конфлікту або для особистого задоволення, ця ситуація дуже добре підходить для першого та другого пункту. (якщо ви хочете сказати що їхні дії були вірні, щоб в рп пограбуванні під час кд давати завдання такі, то по-перше пропишіть це в правилах а по друге видаліть правило 1.11 щоб це було законно)
Посилання на докази
https://www.youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
demorgan90хв
-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,358
Вітаю!
Не бачу нічого принизливого в тому що вас попросили віджиматись. Порушень не було виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі