Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено скарга Adolf Navarro

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Megalodon Raze

Козак
10 Гру 2025
17
Нікнейм адміністратора
Adolf Navarro
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
bodyshoter
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, мені видали покарання (2.26 правил нападу на ФЗ) а саме варн, хочу сказати що я згідний з покаранням адміна адже правило таке двйсно є але хочу пояснити що я не знав про це правило і получилось так що я стріляв у забороненій зоні але я пішов туди тому що госнік який по мені стріляв побіг туди я вирішив його догнати та пострілятись з ним адже я не знав що таке правило є я думав якщо він стріляє то я можу стріляти у відповідь + не один я стріляв там були ще інші гравці але відкинули тіки мене, я згідний з покаранням але хочу попросити амністію варну адже чесно не знав що таке правило є, сподіваюсь на розуміння, дякую!
Посилання на докази
не можу надати адже коли видали варн мене викинуло з гри моментально
Яке покарання оскаржуєте
Варн
Вітаю, мені видали покарання (2.26 правил нападу на ФЗ) а саме варн, хочу сказати що я згідний з покаранням адміна адже правило таке двйсно є але хочу пояснити що я не знав про це правило і получилось так що я стріляв у забороненій зоні але я пішов туди тому що госнік який по мені стріляв побіг туди я вирішив його догнати та пострілятись з ним адже я не знав що таке правило є я думав якщо він стріляє то я можу стріляти у відповідь, я згідний з покаранням але хочу попросити амністію варну адже чесно не знав що таке правило є, сподіваюсь на розуміння, дякую!

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Не знання правил не звільняє від відповідальності, тим більше ви пробували себе на посаду адміністратора і 100% знали про таке правило.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі