- 10 Гру 2025
- 17
- Нікнейм адміністратора
- Adolf Navarro
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- bodyshoter
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, мені видали покарання (2.26 правил нападу на ФЗ) а саме варн, хочу сказати що я згідний з покаранням адміна адже правило таке двйсно є але хочу пояснити що я не знав про це правило і получилось так що я стріляв у забороненій зоні але я пішов туди тому що госнік який по мені стріляв побіг туди я вирішив його догнати та пострілятись з ним адже я не знав що таке правило є я думав якщо він стріляє то я можу стріляти у відповідь + не один я стріляв там були ще інші гравці але відкинули тіки мене, я згідний з покаранням але хочу попросити амністію варну адже чесно не знав що таке правило є, сподіваюсь на розуміння, дякую!
- Посилання на докази
- не можу надати адже коли видали варн мене викинуло з гри моментально
- Яке покарання оскаржуєте
- Варн
Вітаю, мені видали покарання (2.26 правил нападу на ФЗ) а саме варн, хочу сказати що я згідний з покаранням адміна адже правило таке двйсно є але хочу пояснити що я не знав про це правило і получилось так що я стріляв у забороненій зоні але я пішов туди тому що госнік який по мені стріляв побіг туди я вирішив його догнати та пострілятись з ним адже я не знав що таке правило є я думав якщо він стріляє то я можу стріляти у відповідь, я згідний з покаранням але хочу попросити амністію варну адже чесно не знав що таке правило є, сподіваюсь на розуміння, дякую!