Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто скарга по поводу мого бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tyler Homs

Козак
26 Лис 2024
12
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Tyler Homs
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord):kventi22
  4. Суть скарги:Шановна адміністраціє,
    Хочу подати скаргу щодо мого бану, який був накладений через порушення правил 1.32, а саме за те, що я нібито лутав фракційну амуніцію. З моменту накладення покарання минуло вже більше 30 днів, але я досі не отримав розбану. Хотів би зазначити, що згідно з правилами серверу, в розділі 1.32 не прописано, що за лут фракційної амуніції має накладатися бан, тому я вважаю, що це покарання було несправедливим.
    Крім того, після того, як мене вперше забанили, я отримав вказівку від адміністрації, що в майбутньому, якщо я знову стикнуся з подібною ситуацією, я повинен викидати амуніцію перед адміністрацією. Однак жоден з адмінів не намагався перевірити це безпосередньо в грі, коли я виставляв ці предмети на маркетплейс. Мені здається, що ви мали можливість виявити порушення саме тоді, в момент публікації, і прибрати ці предмети, якщо було б потрібно.
    Також хочу підкреслити, що вважаю це невиконанням ваших обов'язків зі спостереження за серверами. Ви надто швидко накладаєте покарання, але не приділяєте належної уваги до деталей, які могли б допомогти розв'язати ситуацію без помилок. Під час виконання своїх обов'язків адміністрація має бути більш уважною, адже через такі помилки я зазнав непотрібного покарання.
    З повагою прошу вас переглянути це питання і, якщо є можливість, розглянути варіанти повернення до попереднього стану.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нажаль скриншота нету забагалась гра та виліт я не захотів другий раз заходити по логам гляньте
  6. Дата видачі покарання:20.07.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, у Вас блокування до 2025-07-24 20:27:30. Напишіть мені у телеграм.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі