- 26 Лис 2024
- 12
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм / статичне ід: Tyler Homs
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord):kventi22
- Суть скарги:Шановна адміністраціє,
Хочу подати скаргу щодо мого бану, який був накладений через порушення правил 1.32, а саме за те, що я нібито лутав фракційну амуніцію. З моменту накладення покарання минуло вже більше 30 днів, але я досі не отримав розбану. Хотів би зазначити, що згідно з правилами серверу, в розділі 1.32 не прописано, що за лут фракційної амуніції має накладатися бан, тому я вважаю, що це покарання було несправедливим.
Крім того, після того, як мене вперше забанили, я отримав вказівку від адміністрації, що в майбутньому, якщо я знову стикнуся з подібною ситуацією, я повинен викидати амуніцію перед адміністрацією. Однак жоден з адмінів не намагався перевірити це безпосередньо в грі, коли я виставляв ці предмети на маркетплейс. Мені здається, що ви мали можливість виявити порушення саме тоді, в момент публікації, і прибрати ці предмети, якщо було б потрібно.
Також хочу підкреслити, що вважаю це невиконанням ваших обов'язків зі спостереження за серверами. Ви надто швидко накладаєте покарання, але не приділяєте належної уваги до деталей, які могли б допомогти розв'язати ситуацію без помилок. Під час виконання своїх обов'язків адміністрація має бути більш уважною, адже через такі помилки я зазнав непотрібного покарання.
З повагою прошу вас переглянути це питання і, якщо є можливість, розглянути варіанти повернення до попереднього стану. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нажаль скриншота нету забагалась гра та виліт я не захотів другий раз заходити по логам гляньте
- Дата видачі покарання:20.07.2025