- 18 Сер 2026
- 6
- Нікнейм адміністратора
- Anomalchik Kitsa
- Ваш статичний ID
- 45441
- Звʼязок з Вами
- nenoibydetnebolno_68806
- Детальний опис скарги/ситуації
- суть скарги полягає в тому що на даній скарзі
№2758 \ 5.28 \ 21944 45441
яка була подана з приводу MG-інфа не має протиправних мною дій, тому що на відкаті які були з посилання доказів видно що я поїжаючи повз чую постріли та бачу що люди з мого крайму підлягаються затриманню, я не маючи іншого виходу виходжу їм на допомогу, нікої МГ інфи не має та скарга не підлягає такого рішення яке я отримав, також на даній скарзі яка повторююсь була створена з приводу МГ ІНФИ до того ж причина за яку я отримав своє покарання не відповідає дійсності, тому що я проїжаючи повз вийшов на допомогу для своїх колег
Покарання: WARN .
Гравець #45441 отримує покарання по причині:
ЗП 5.28. Заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. | GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів.
я повністю оскаржую дане рішення за яке я отримав не справедливе покарння скарга була написала по одній причині, а рішення на скарзі і покарння видане по зовсім іншій причині. З моєї сторони жодних протиправних дій вчинено не було, хочу щоб дану скаргу перерозглянули, і як мінімум зняли те покарання на яке я цілком не заслуговую.
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=4nU5xl95TnM
- Яке покарання оскаржуєте
- Гравець #45441 отримує покарання по причині:
ЗП 5.28. Заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. | GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів.
Скарга на Anomalchik Kitsa