Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено скарга на адміністратора Sirota Net

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

akumaaa

Новий гравець
11 Лют 2026
6
Нікнейм адміністратора
Sirota Net
Ваш статичний ID
34128
Звʼязок з Вами
Ds- akyma1488
Детальний опис скарги/ситуації
Приїхали на ящики, по бачили автомобіль, почали піднімітися і моєму колєгі (22717) дали погрозу (31435), на відкаті чітко чути та видно як дають погрозу, після чого я відкрив вогонь по опоненту який становив загрозу життю моєму колєзі. через +-3 хв. нас відкидують в деморган за причоною ДМ ,Адміністратор Sirota Net. Адміністратор стверджував шо причини відкриття не було. Ми з другом не згідні з покаранням. та важаємо адміністратора який видав покарання не некомпетентним. Повний відкат можите взяти в адміністратора.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/k_KoRLNYbk4[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
ДМ. час покарання 02:05 11.2.2026
Приїхали на ящики, по бачили автомобіль, почали піднімітися і моєму колєгі (22717) дали погрозу (31435), на відкаті чітко чути та видно як дають погрозу, після чого я відкрив вогонь по опоненту який становив загрозу життю моєму колєзі. через +-3 хв. нас відкидують в деморган за причоною ДМ ,Адміністратор Sirota Net. Адміністратор стверджував шо причини відкриття не було. Ми з другом не згідні з покаранням. та важаємо адміністратора який видав покарання не некомпетентним. Повний відкат можите взяти в адміністратора.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Стосовно, першого Дм, коли вам дали погрозу я з вами згідний, що у вас була ІС причина, вбити його, а також вас було двоє.
Але коли він використав набір самореанімації, та почав казати "Все хлопці я поїхав не стріляйте", то причин для подальшого ДМ, вже не було, саме за це вас і було відправлено в деморган.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі