Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто скарга для NOXX на Adolf

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

danya67

Козак
4 Лют 2026
8
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
31584
Звʼязок з Вами
danilomo1669
Детальний опис скарги/ситуації
бан мене на 14 днів
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/data/attachments/12/12408-11e8437d5ee82cad46c98a118a964fe8.jpg
Яке покарання оскаржуєте
бан на 14 днів
я Даня мені 13 років грав собі спокійно сервері тут мені Марк запропонував вступити в сімю Kicune він мене використовував для сливання інфи про своїх друзів він мені обіщав давати гроші речі потім я йому найшов машину яку він хтів купити і він її купив і він потім коли купив машину кинув та кікнув з діскорду та заблокував та ще він мені писав в діскорд що я підр маленький і мене посилав.Хочу розповісти про ситуацію, що сталася зі мною на сервері. Один гравець сам запропонував мені вступити до його родини. Він казав, що допоможе мені розвиватися, грати разом і пояснить багато моментів на сервері. Я погодився, бо повірив йому і думав, що це звичайна допомога новачкові в сім'ї.Через деякий час цей гравець почав давати мені різні речі та казав, що це подарунок від сім'ї та допомога для розвитку. Я нічого не вимагав і не просив у нього насильно. Усі передачі відбувалися добровільно з його боку. Він сам писав і говорив, що хоче допомогти мені з розвитком персонажа та грою на сервері.Пізніше ситуація різко змінилася. Ця людина несподівано подала скаргу адміністрації, виставивши все так, ніби я якимось чином порушила правила або спеціально виманила в нього майно. Хоча насправді все було навпаки, ініціатива повністю виходила від нього. Я не обманював його, не вводив в оману і не порушував правила навмисно.Найбільше мене бентежить те, що адміністратор практично відразу став на бік цього гравця, навіть не розібравшись нормально у ситуації. У мене склалося враження, що між ними є знайомство чи упереджене ставлення, бо мої пояснення практично не враховувалися. Я вважаю, що ситуацію було розглянуто необ'єктивно.Прошу адміністрацію уважно перевірити всю ситуацію: логи передачі речей, листування, історію взаємодій та інші можливі докази. Це допоможе побачити, що речі передавалися мені добровільно і що жодного обману з мого боку не було. Я хочу чесного та справедливого розгляду без упередженості та блату.
Шановна адміністраціє.Прошу розглянути мою скаргу щодо дій адміністратора, який видав мені покарання у вигляді бану на 14 днів за нібито «злив складу сім’ї».Вважаю дане покарання необґрунтованим та таким, що було видане з порушенням встановленого порядку розгляду скарг. Наскільки мені відомо, підставою для покарання стало особисте звернення лідера сім’ї до адміністратора, а не офіційна скарга на форумі з відкритими доказами.Після отримання бану я звернувся до адміністратора для з’ясування обставин покарання. У відповідь мені було повідомлено, що для оскарження я повинен звертатися на форум та надавати свої докази. Однак вважаю несправедливим те, що під час видачі покарання від мене не вимагали пояснень чи доказів, а рішення було прийнято на підставі особистого листування, зміст якого мені невідомий.Також хочу зазначити, що в сім’ї відсутній окремий склад, а предмети, про які йдеться, знаходилися у багажниках сімейних автомобілів та були доступні для членів сім’ї. Тому твердження про «злив складу» викликає сумніви та потребує об’єктивного розгляду.Прошу адміністрацію:
  1. Надати докази, на підставі яких було видано покарання.
  2. Перевірити правомірність дій адміністратора під час розгляду ситуації.
  3. Провести неупереджений перегляд мого покарання.
  4. У разі відсутності достатніх доказів скасувати або переглянути видане покарання.
Сподіваюся на об’єктивний та справедливий розгляд даної ситуації. І провірте його чи він не продає вірти і провірте як він бізаки передає і я взяв тільки речі а не склад склад це адреналіни броніки пушки ва це багажник машини яка доступна першому рангу.

Вкладення

• @qq - Discord 30.05.2026 20_00_26.png
    @qq - Discord 30.05.2026 20_00_26.png
    243.5 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Вам видалось покарання не за "листування лідера і адмністратора", докази ми не надаємо. Якщо у вас є докази цього всього, що ви сказали, надішліть мені у діскорд katyasokaal.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі