- 23 Лип 2025
- 103
- Нікнейм адміністратора
- Buba Clique
- Ваш статичний ID
- 22470
- Звʼязок з Вами
- v1zenq
- Детальний опис скарги/ситуації
- Перед тим як прикріпити відеозапис, хочу звернути увагу на те, що покарання, видане мені, є необґрунтованим. На фрапсі, який я додаю нижче із зазначеним таймкодом, чітко видно, що я не відкривав вогонь по співробітнику, який проводив процесуальні дії. Крім того, перед цим мене було добито (DB), і в момент, коли співробітника було вбито, я ще навіть не встиг підвестися та не мав фізичної можливості здійснювати будь-які активні дії, зокрема вести стрілянину. На відеозаписі також видно, що постріли здійснювали інші особи, тоді як я безпосередньої участі в цьому не брав.
Прошу адміністрацію уважно переглянути прикріплений фрапс на вказаному таймкоді та об'єктивно оцінити ситуацію. Вважаю, що рішення про моє покарання було прийнято помилково, оскільки відеозапис не містить жодних доказів того, що саме я відкривав вогонь по співробітнику, який проводив процесуальні дії.
Нижче додаю фрапс із відповідним таймкодом, який підтверджує викладені мною обставини.
Також хочу звернути увагу, що аналогічна ситуація сталася зі статичним ID 5070 — покарання було видано безпідставно. У зв'язку з цим прошу не лише скасувати необґрунтоване покарання, а й видати відповідну компенсацію.
Окремо хочу звернутися до Katrin з проханням цього разу дійсно розібратися в ситуації, уважно переглянувши всі надані докази, а не відповідати шаблонною фразою: «Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.» Прошу об'єктивно оцінити відеозапис і винести рішення на підставі фактів, а не припущень.Видайте компенсацію не смішні 50 тисяч,а більше так як я пропустив 2 вс і взх
тайм код 7:27(в доказах)
- Посилання на докази
- https://youtu.be/uzjjHcX18Ng?si=C7bGKhb2rwHjWvo4
- Яке покарання оскаржуєте
- ганбан 5.28 ЗП
.