Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто пропозиція до розгляду трактування правила

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
наразі є правило що - Скарга написана від третього лиця; - не приймається до розгляду.

розумію, що правила були адаптовані з інших проектів, але відомий факт що це правило вводилось для того, щоб якщо порушник сам десь шерить відео порушення, то на нього не могли залити скаргу треті персони, використавши чужий откат.

моя скарга була залита від першого лиця - статік і все інше співпадає. більш того, я була не просто свідком, а безпосередньо частиною рп ситуації. уявімо що до лікаря підійшов хворий щоб отримати пігулку, а хтось інший його зв'язав мотузкою і повів в невідомому напрямку.

якщо я не була отримувачем шкоди від дій іншого гравця, не означає що мій рп бекграунд не змінився.

додатково: сама ціль в скаргах - це покращення умов дотримування правил, які так само створені для комфортної гри кожного на сервері. тож чому гравці не можуть просити справедливості в ситуації, безпосередніми свідками якої вони стали?​

скарга:
  1. Нікнейм адміністратора: ліквід
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): plsrgarden
  4. Суть скарги: некоректна трактовка правила і відмова в розгляді скарги
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/17354-nrp-crime.5996/
  6. Дата видачі покарання: -

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністрація залишає за собою право розглянути скаргу або відхилити її, якщо вона створена третьою особою. У даному випадку адміністратор прийняв рішення не розглядати ситуацію. Я рекомендуватиму адміністратору перерозглянути скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі